Láncok

Vékony lánc, vastag lánc, folyólánc, méterben vagy tekercsben kapható lánc....bizony van itt minden, Gombóc artúr is könnyedén tudna választani, ha a láncok csokiból lennének. Lehet, hogy neked is láncra van szükséged, de még nem tudsz róla. Most elmondjuk, hogy milyen feladatokhoz tudod legegyszerűbben alkalmazni ezeket a horganyzott kivitelű termékeket. 
-lakatokkal együtt használva kapukat, kocsibeállókat, raktárakat, fészereket zárhatsz le vele
-kihúzhatod az udvaron vendéglátóipari helyiségeknél vagy irodáknál, ahova nem szeretnéd, hogy parkoljanak
-karabínerekkel együtt használva felakaszthatsz rájuk eszközöket, kellékeket
-ideiglenesen kikötheted vele házi kedvencedet, hogy ne szökjön ki a kapun, ameddig beállsz az autókkal
Természetesen ezeken kívül még számtalan feladathoz alkalmazhatóak, Neked is szükséged van rá?

Horganyzott lánc vásárlása

A horganyzott folyóláncok főként háztartási felhasználásra tervezett tehertartók és rögzítőeszközök. Segítségükkel rögzíthetjük a kapukat, felakaszthatjuk a növényeket vagy akár elhatárolhatunk, lekeríthetünk olyan területeket, ahova nem szeretnénk, hogy belépjenek vagy bemenjenek az illetéktelenek. Az Európai Uniós szabályozás szerint a kutyákat tilos hosszú távon, tartósan láncon tartani, de vannak olyan esetek, amikor bizony fontos lehet, hogy kis időre megkössük kedvenceinket.

Hasznos lehet a lánc, ha a kutyát biztonságosan szeretnénk elzárni a vendégektől vagy a kihajtás és behajtás időtartamára megkötni az esetleges szökések elkerülése érdekében. A megfelelő hosszúságú folyólánc és egy erős karabíner jó szolgálatot tehet ezekben az esetekben is. A különböző nagyságú lánc változatok ezeknek megfelelően számtalan munkafolyamathoz és megoldáshoz jelenthetnek gyors segítséget. 


Láncok

Kínálatunkban a termékek számtalan változatát találhatod meg csakúgy, mint a horganyzott folyólánc változatokat is. Nem kell többé teljes tekerccsel vásárolnod sem árnyékoló hálókat, sem szúnyoghálókat! Oldalunkon egyszerűen kiválaszthatod a számodra ideális méter hosszt, kosárba rakhatod és megrendelheted néhány kattintással házhozszállítással vagy akár személyes átvétellel is. 

Ne legyen további üres a kosár, töltsd meg a legkülönfélébb online elérhető kötőelemekkel! A keresés funkció használatával még gyorsabban megtalálhatod a további szükséges termékeket. Okos keresőnkbe csak kezdd el beírni a keresett termék nevét és egyből láthatod a vonatkozó listát, ezt követően pedig akár további szűrő feltételeket is alkalmazhatsz. 

Amennyiben ezt követően úgy gondolod, hogy még mindig egyéb információk szükségesek számodra a termékek vagy a szolgáltatások kapcsán, úgy keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeink egyikén! Hívhatsz minket telefonon, írhatsz nekünk e-mailt vagy intézheted ügyedid már online ügyintézési felületünkön keresztül is. Próbáld ki!

#2022 #copyright #gyártó #belépés #jelszó #iso #fekete #axél #din #max #kosár #termék #keresés #acél #max #din  #horganyzott #lánc #horganyzott lánc #különböző lánc változatok #din lánc #max lánc #acél lánc #termék lánc #lánc keresés