Zsineg

Hagyományos natúr színű zsinegek, műanyag és megnyúló kötöző zsinegek mindennapi felhasználásra, amelyek tökéletesen alkalmas akár bizonyos szakmunkák megsegítéséhez is! A kötöző zsineg megvásárolható kínálatunkból akár darabosan is, de a ,,Kiskert mester leszek" nevű csomagban olyan további kertészkedést segítő eszközökkel és kiegészítő termékekkel csomagoltuk össze, amelyek elengedhetetlenek egy igazi kerttért rajongónak!


5termék15

Polipropilénből készült (PP) általános kötözési és kötegelési feladatok ellátására alkalmas 0,6 mm-es 120 méter hosszú zöld zsineg. Felhasználhatod a háztartásban, a kertben, jelölési, kötözési és kötegelési feladatokra. 

Raktáron: 60 darab
774 Ft/darab
darab

3 mm-es megnyúló kötöző, 50 méteres kiszerelésben, a környezethez alkalmazkodó zöld színben. Ideális fák, cserjék, lágyszárú növények praktikus és biztonságos rögzítéséhez.

Raktáron: 13 darab
1 704 Ft/darab
darab

Természetes kender zsineg 175 méteres hosszúsággal 2 mm-es átmérővel. A 200 grammos kötöző zsineg, amelynek jó hasznát fogod venni a háztartásban és a kertben is, de akár szakmunkákhoz is felhasználhatod. Ne feledd, kötőelemeinket darabosan is megvásárolhatod, élj a lehetőséggel! 

Raktáron: 5 darab
1 300 Ft/darab
darab

Természetes kender zsineg 90 méteres hosszúsággal 2 mm-es átmérővel. A 200 grammos kötöző zsineg, amelynek jó hasznát fogod venni a háztartásban és a kertben is, de akár szakmunkákhoz is felhasználhatod. Ne feledd, kötőelemeinket darabosan is megvásárolhatod, élj a lehetőséggel! 

Raktáron: 8 darab
875 Ft/darab
darab

Zsineg

A zsineg számtalan módon és formában hasznosítható fel a háztartásban, a kertben és akár a szakmunka folyamataiban is. Ahogy neve is mutatja elsődleges feladata a kötözés, de ezek a termékek a szállítmányok és ajándékok csomagolása mellett dekorációs célokat is szolgálhatnak, a háztartásban kötözési feladatokra, növények szárításához, összekötözéséhez, a mezőgazdaságban sorok jelöléséhez, növények felkötéséhez is használhatóak.


Kötöző zsineg több színben

Ez a sokrétű alkalmazhatóság teszi a kötöző zsineg változatokat alkalmassá arra, hogy bár a 21. században már számtalan különböző anyag és lehetőség elérhető számunkra a zsineg még mindig megtalálható minden háztartásban.

A kötöző zsineg termékek többféle hosszban és színben megvásárolhatóak online barkácsboltunkban. Van, aki a vékonyabb natúr színre esküszik, van, akinek a PP zöld zsineg vált be és olyanok is, akik bár még nem próbálták, de szívesen próbálnak ki új dolgokat, így a megnyúló kötöző mellett teszik le a voksukat. Ezek a termékek jól hasznosíthatóak akár háziasszonyok, akár szakemberek, akár a földművelésért, a növények termesztéséért elhivatott gazdálkodók vagyunk.

A kötöző zsineg mindegyik változata alkalmas arra, hogy felkötözzük velük a kertünkben a virágokat, rögzítsük a zöldségeket, vagy a fák szárait.


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat tel: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#hozzájárulok #megbízható #csomag #gyártó #vásárlók #termék #hírlevél #szállítási #gyártó #hozzájárulok #2021 #csomag #elérhető #információk #termék #termék #termék #termék #termék #termék #kötöző zsineg #zsineg