Zsineg

Hagyományos natúr színű zsinegek, műanyag és megnyúló kötöző zsinegek mindennapi felhasználásra, amelyek tökéletesen alkalmas akár bizonyos szakmunkák megsegítéséhez is! A kötöző zsineg megvásárolható kínálatunkból akár darabosan is, de a ,,Kiskert mester leszek" nevű csomagban olyan további kertészkedést segítő eszközökkel és kiegészítő termékekkel csomagoltuk össze, amelyek elengedhetetlenek egy igazi kerttért rajongónak!


5termék15

Természetes kender zsineg 90 méteres hosszúsággal 2 mm-es átmérővel. A 200 grammos kötöző zsineg, amelynek jó hasznát fogod venni a háztartásban és a kertben is, de akár szakmunkákhoz is felhasználhatod. Ne feledd, kötőelemeinket darabosan is megvásárolhatod, élj a lehetőséggel! 

Raktáron (7 darab)
747 Ft/darab

Természetes kender zsineg 175 méteres hosszúsággal 2 mm-es átmérővel. A 200 grammos kötöző zsineg, amelynek jó hasznát fogod venni a háztartásban és a kertben is, de akár szakmunkákhoz is felhasználhatod. Ne feledd, kötőelemeinket darabosan is megvásárolhatod, élj a lehetőséggel! 

Raktáron (5 darab)
1 012 Ft/darab

Polipropilénből készült (PP) általános kötözési és kötegelési feladatok ellátására alkalmas 0,6 mm-es 120 méter hosszú zöld zsineg. Felhasználhatod a háztartásban, a kertben, jelölési, kötözési és kötegelési feladatokra. 

Raktáron (4 darab)
649 Ft/darab

3 mm-es megnyúló kötöző, 50 méteres kiszerelésben, a környezethez alkalmazkodó zöld színben. Ideális fák, cserjék, lágyszárú növények praktikus és biztonságos rögzítéséhez.

Rendelhető
1 338 Ft/darab

A ,,Kiskert mester leszek" csomagban mindent megtalálsz, amire szükséged van egy kiskert karbantartásához, a fűszernövények, eprek ültetéséhez és telepítéséhez. Ha most költözöl kertes házba, vagy a közös kertben egy kis részt meg szeretnél művelni, akkor is tökéletes társad lesz ez a készlet!

Rendelhető
18 991 Ft/csomag

Zsineg

A zsineg számtalan módon és formában hasznosítható fel a háztartásban, a kertben és akár a szakmunka folyamataiban is. Ahogy neve is mutatja elsődleges feladata a kötözés, de ezek a termékek a szállítmányok és ajándékok csomagolása mellett dekorációs célokat is szolgálhatnak, a háztartásban kötözési feladatokra, növények szárításához, összekötözéséhez, a mezőgazdaságban sorok jelöléséhez, növények felkötéséhez is használhatóak.


Kötöző zsineg több színben

Ez a sokrétű alkalmazhatóság teszi a kötöző zsineg változatokat alkalmassá arra, hogy bár a 21. században már számtalan különböző anyag és lehetőség elérhető számunkra a zsineg még mindig megtalálható minden háztartásban.

A kötöző zsineg termékek többféle hosszban és színben megvásárolhatóak online barkácsboltunkban. Van, aki a vékonyabb natúr színre esküszik, van, akinek a PP zöld zsineg vált be és olyanok is, akik bár még nem próbálták, de szívesen próbálnak ki új dolgokat, így a megnyúló kötöző mellett teszik le a voksukat. Ezek a termékek jól hasznosíthatóak akár háziasszonyok, akár szakemberek, akár a földművelésért, a növények termesztéséért elhivatott gazdálkodók vagyunk.

A kötöző zsineg mindegyik változata alkalmas arra, hogy felkötözzük velük a kertünkben a virágokat, rögzítsük a zöldségeket, vagy a fák szárait.


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat tel: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#hozzájárulok #megbízható #csomag #gyártó #vásárlók #termék #hírlevél #szállítási #gyártó #hozzájárulok #2021 #csomag #elérhető #információk #termék #termék #termék #termék #termék #termék #kötöző zsineg #zsineg