Menetes szálak

Egy metrikus szár helyett mindig jobb a kettő

Metrikus csavarok helyett és mellett is használható, 1 méteres hosszúságú menetes szárak natúr, felületkezelés nélküli és horganyzott változatokban. Ezek a menetes szárak egy kis ügyességgel otthoni körülmények között is megfelelő méretre vághatóak, a méretben passzoló anyákkal, talplemezekkel és menetes szár toldókkal együtt pedig tökéletes rögzítőelemekként szolgálhatnak számtalan szerelési munka során.

Menetes szálak - menetes szál többféle méretben

A menetes szálak nem csak praktikus és hasznos kiegészítők, rögzítéstechnikai kötőelemek, de sokszor szinte elengedhetetlenek is a szerelések kivitelezésénél.

Ezek az 1 méter magas menetes szár változatok kialakításukról kapták a nevüket. A kötőelemek ezen változatának palástja körkörösen teljes egészében menetes. Sokan egyszerűen csak fej nélküli csavarnak hívják, de menetes rúd és acél menetes rúd néven is ismertek a köztudatban.

A szár kialakítása metrikus, éppen ezért megfelelő méretű anyákkal és talplemezekkel együtt is megállják a helyüket.


Menetes szár

A menetes szár vagy menetes rúd többféle átmérővel elérhető online barkácsboltunkban. Hosszuk egységesen 1 méter, amely rendkívül praktikus, hogy ha különböző elemeket szeretnénk velük összekapcsolni.

A rögzítéstechnika területein azonban számtalan olyan alkalom fordulhat elő, amikor különböző hosszúságban szükséges szerelni, összeilleszteni. Ezekben az esetekben célszerű menetes szárakat vásárolni, hiszen azokat megvásárlás után a saját igényeink szerint alakíthatunk, darabolhatunk össze.

A vágások és méretek kialakításánál csupán arra szükséges figyelnünk, hogy ne sérüljön a menet.


Horganyzott menetes szálak

A menetes szárakat többféle átmérővel rendelheted meg csupán néhány kattintással. Igen, tudjuk, ezek nem azok a kötőelemek, amikért csak gyorsan beszaladsz munka után az üzletbe. Nehezek, a natúr szárak olajosak, nem is könnyen szállíthatóak. Éppen ezért ne is bajlódj vele! Megoldjuk helyetted ezeket a problémákat. A számodra megfelelő mennyiséget jól becsomagoljuk, neked csak a házad elől kell bevinned a felhasználás területére.

Natúr menetes szálak

A natúr menetes szálak kialakítása annyiban különbözik csak a horganyzott menetes szár változatoktól, hogy nem kaptak plusz felületkezelést. Ezek a változatok is megrendelhetőek M8-tól M16-os méretig, kínálatunkban pedig megtalálhatod a hozzájuk tökéletesen passzoló anyákat is.

Menetes szár toldók

A menetes szárakhoz természetesen menetes szár toldók is elérhetőek kínálatunkban. Ezek a menettoldók, ahogy nevük is mutatja arra szolgálnak, hogy a különböző hosszúságúra vágott menetes szálakat egymáshoz lehessen toldani.


Nálunk minden, amit látsz raktáron található - valós raktárkészlet

Mindig arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak online kasszánktól és szívesen töltsék meg talicskájukat a nálunk található termékekkel. Éppen ezért mi nem árulunk zsákbamacskát, valós raktárkészlettel dolgozunk. Az oldalon mindig láthatod, hogy pontosan hány darab áll rendelkezésre a megvásárolni kívánt termékekből.

Minden jog fenntartva. (2021)

#bolt áttekinthetősége ügyfélszolgálat kommunikáció #cikkszám #termék #bruttó #ár 2 #ügyfélszolgálat kommunikáció a z #szállítási idő a bolt #bolttal szállítási idő #ismerősének ezt a boltot #termék #cikkszám #bolt minősítését a vásárlók #minősítését a vásárlók valós #idő a bolt áttekinthetősége #boltot elégedettség a bolttal #vásárlók valós visszajelzései alapján #vásárlók közül ajánlaná ismerősének #h p