Csappantyúk

Csappantyúk többféle változatban

Zárakra nem csak otthonunk védelméhez lehet szükségünk. A csappantyúk azok a sokszor ajánlott termék változatok, amelyek nagy segítséget jelenthetnek számunkra a rosszul záródó beltéri és kültéri ajtók esetében is. A rendelkezésre álló különböző zár kiegészítők közül érdemes az ajtó méretének megfelelőt választani. Figyelembe kell venni az ajtó nagyságát, súlyát és akár a szerelési területeket is. A kiegészítők megvásárlása előtt fontos szempont lehet a felszereléshez alkalmas terület kiválasztása és lemérése. Nem mindegy, hogy mennyire kell, hogy csukódjon az ajtó, mekkora súlyt kell megtartania a csppantyúnak és az milyen felületre helyezhető el. A mágnescsappantyú vagy görgős csappantyú esetében is elmondható, hogy nagyobb vagy nehezebb ajtók esetében akár két vagy három termék is felszerelhető a tökéletes záródás érdekében. A rögzítéshez válasszuk a csappantyún található lyukba megfelelően illeszkedő csavart. Nem lesz több lötyögő ajtó, nem jól záródó szúnyogháló! 


2termék12

Utálod, hogy a bútorajtókat csak becsapni lehet? Lengeti a szúnyoghálós ajtót a szél és így nincs semmi értelme? Nem csukódik megfelelően a fürdőszobaszekrény ajtaja? Hidd el, nem muszáj teljes renoválást, átépítést tartanod néhány ilyen egyszerűen orvosolható probléma miatt. A megoldás a mágneses csappantyú! Vásárold meg ezt az apró eszközt kedvez

Raktáron: 75 darab
120 Ft/darab
darab

Hölgyeim és Uraim, az ajtócsapkodások korának ezennel vége! Íme, a görgős ajtócsappantyú, amely elkapja és megtartja a mindeddig szabadon csapódó ajtót. Kertkapu? Pipa! Szúnyoghálós ajtó? Nem gond! Bútorajtó? Jöhet! Számtalan helyen és módon hasznosíthatod ezt az egyszerű és nagyszerű darabot! Rendelj, fizess, használd!

Raktáron: 75 darab
84 Ft/darab
darab

#légtechnikai #kft #magyarország #mail #kategóriák #történő