Hálók

Ponthegesztett kerítés

A ponthegesztett háló, madárháló, horganyzott háló, vagy ponthegesztett rács néven ismert sokszínűen felhasználható kötőelem többféle problémára nyújt gyors, egyszerű és megfizethető alternatívát. Ismerd meg ezeket a lehetőségeket és válaszd a 25 méteres tekercses terkékek számodra megfelelő változatát!

Ponthegesztett háló vásárlása online

Készíthetsz belőlük kalitkát, beburkolhatsz velük kisebb fákat, hogy óvd őket a kidöntéstől, vagy a háziállatok károkozásától. Időtállósága miatt nem kell évente cserélned, nem törik, nem szakad el.


Ponthegesztett horganyzott háló tekercs

A tekercses változat is rendkívül hasznos abban az esetben, hogy ha nagyobb területeken szeretnéd felhasználni, vagy egyszerre több funkcióját is igénybe vennéd. A ponthegesztett hálóval és egy kis ügyességgel elkészítheted kisállataid kifutóját, galambházakat, röpdéket is építhetsz belőlük faanyagok felhasználásával.

Ha meg szeretnéd akadályozni, hogy a magraktárakba, tyúkólakba, kamrákba vagy garázsba bejussanak a rágcsáló kártevők, egerek és patkányok, akkor ezt a hálóz könnyűszerrel felszerelheted a bejutás megakadályozására is.

Ha az újonnan ültetett facsemetéket, vagy a fűszernövényeket szeretnéd megvédeni házi kedvenceidtől, akkor is jó szívvel ajánljuk. Tekerhető, rögzíthető karókhoz, fém elemekhez.


Horganyzott háló

A háló ezen változatai horganyzással lettek ellátva, így az anyagot saját, mesterségesen előidézett korróziója védi meg a rozsdásodástól. Tartós darab. Kezelése egyszerű, könnyen telepíthető és igény szerint áthelyezhető, így akár többször is felhasználhatod.


A ponthegesztett háló horganyzott kivitelének kockamérete, szemméret választható az alábbiak közül:
10 mm x 10 mm
13 mm x 13 mm
16 mm x 16 mm
19 mm x 19 mm

A huzal vastagsága a mérettel együtt változik.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.


Hírlevél feliratkozás

Szívesen kapsz tájékoztató leveleket az újdonságokról, akciókról? Nekünk nem szükségesek hosszú kérdőíveket kitöltened, sem felesleged adatok tömkelegét begépelned. Csak gépeld be a név helyére az értesítési nevedet, az e-mail cím helyére értesítése mail címedet és várd hasznos leveleinket.

Vásárlásod után lehetőséged van értékelés írására is, amelyet jó szívvel fogadunk!

Minden jog fenntartva! (2021)

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.

#ponthegesztett háló  #horganyzott huzalból #ponthegesztett #háló #szemméret #kerítés #termék #termékek #tekercs #érdekében #alapján #készült #egyszerűen #tökéletes #kategóriák #amennyiben #madárháló #ponthegesztett kerítés #ponthegesztett drótháló #információ #kft #szemméret #termékek #érdekében #ponthegesztett #madárháló #ponthegesztett háló termék #kerítés #termékek #keresés #hírek #hozzájárulok #kft #kategóriák ##szállítás #2021