Színes gyorskötöző kábelkötegelők

A színes gyorskötöző, kábelkötegelő változatok remek megoldást jelenthetnek nem csak a villanyszerelési, jelölési munkálatok során, de kertünkben, garázsunkban történő szerelésekhez is. Kitűnően alkalmazhatóak a zöld színű árnyékolóhálók, belátásgátlók erkélyre, kerítésre való felszereléséhez, vagy mint azt nevük is muatatja kábelek kötegeléséhez. Válaszd a számodra leginkább megfelelő méretet! 


4termék14

100*3,6 mm-es oldható - nyitható gyorskötöző kábelkötegelő. Ha nem vagy biztos a dolgodban, vagy egyszerűen olyan terméket keresel, ami többször is felhasználható, vágás nélkül eltávolítható, akkor ez a zöld színű gyorskötöző lesz számodra a legjobb választás!

Raktáron (1500 darab)
8 Ft/darab

Egyedi, piros színű 140x6,6 mm-es műanyag gyorskötöző 100 db-os csomagban. Ezt a kábelkötegelőt biztos, hogy észre fogd venni! Szerelj, kötözz, és jelölj vele a házban és a ház körül! 

Raktáron (500 darab)
12 Ft/darab

140*3,6 mm-es zöld színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (100 darab)
11 Ft/darab

Extol Premium duál piros-szürke nyéllel ellátott kábelkötegelő fogó. A kábelkötegelők nagy mennyiségben való felhelyezéséhez célszerű ezt a kifejezetten gyorskötözők rögzítéséhez kifejlesztett fogót is igénybe venni. A rögzítőeszközök, kábelkötegelők erőteljes meghúzúsához a legjobb és legpontosabb eszköz, amelyet akár 10 mm-es szélességig felhasználhatsz.

Raktáron (1 darab)
4 553 Ft/darab
Szűrés
Gyártó
Termék státusza