Színes gyorskötöző kábelkötegelők

A színes gyorskötöző, kábelkötegelő változatok remek megoldást jelenthetnek nem csak a villanyszerelési, jelölési munkálatok során, de kertünkben, garázsunkban történő szerelésekhez is. Kitűnően alkalmazhatóak a zöld színű árnyékolóhálók, belátásgátlók erkélyre, kerítésre való felszereléséhez, vagy mint azt nevük is muatatja kábelek kötegeléséhez. Válaszd a számodra leginkább megfelelő méretet! 


4termék14

100*3,6 mm-es oldható - nyitható gyorskötöző kábelkötegelő. Ha nem vagy biztos a dolgodban, vagy egyszerűen olyan terméket keresel, ami többször is felhasználható, vágás nélkül eltávolítható, akkor ez a zöld színű gyorskötöző lesz számodra a legjobb választás!

Raktáron: 15400 darab
8 Ft/darab
darab

Egyedi, piros színű 140x6,6 mm-es műanyag gyorskötöző 100 db-os csomagban. Ezt a kábelkötegelőt biztos, hogy észre fogd venni! Szerelj, kötözz, és jelölj vele a házban és a ház körül! 

Raktáron: 300 darab
12 Ft/darab
darab

Extol Premium duál piros-szürke nyéllel ellátott kábelkötegelő fogó. A kábelkötegelők nagy mennyiségben való felhelyezéséhez célszerű ezt a kifejezetten gyorskötözők rögzítéséhez kifejlesztett fogót is igénybe venni. A rögzítőeszközök, kábelkötegelők erőteljes meghúzúsához a legjobb és legpontosabb eszköz, amelyet akár 10 mm-es szélességig felhasználhatsz.

Raktáron: 1 darab
4 868 Ft/darab
darab