Ajtókitámasztók

5termék15

25 cm-es rugós ajtóütköző vásárlása online

Ajtókkal az életünk minden területén találkozhatunk. Ezeknek a hasznos szerkezeteknek azonban lehet egy nagyon nagy hátrányuk is. Hiába modern, hiába tökéletes méretű, nem biztos, hogy mindig nyitva akar maradni akkor, amikor szükségünk lenne rá. Ha neked is eleged van abból, hogy a ki-be pakolásánál folyamatosan lökdösni, rugdosni, taszigálni kell az ajtót, hogy bejuss rajta, akkor neked egy minőségi ajtókitámasztóra van szükséged. Ez a 25 cm-es darab biztos, hogy a nagyobb ajtóidnál is hatékony lesz!

Raktáron: 2 darab
1 946 Ft/darab
darab

Ne hagyd becsapódni!

Ajtókkal az életünk minden területén találkozhatunk. Ezeknek a hasznos szerkezeteknek azonban lehet egy nagyon nagy hátrányuk is. Hiába modern, hiába tökéletes méretű, nem biztos, hogy mindig nyitva akar maradni akkor, amikor szükségünk lenne rá. Ha neked is eleged van abból, hogy a ki-be pakolásánál folyamatosan lökdösni, rugdosni, taszigálni kell az ajtót, hogy bejuss rajta, akkor neked egy minőségi ajtókitámasztóra van szükséged. Ez a 8 cm-es, kicsi darab esztétikusan és szinte észrevehetetlenül fogja ellátni a funkcióját. 

Raktáron: 3 darab
1 186 Ft/darab
darab

Ne hagyd becsapódni!

Játsszunk kitalálósat! Szerintünk biztos, hogy a ti otthonotokban is van ajtó, méghozzá nem is egy! Na jó, bevalljuk, nem vagyunk gondolatolvasók, viszont mindig gondolunk a vásárlóinkra. Ez a 12 centiméteres ajtókitámasztó tuti biztos jól fog jönni a Ti háztartásodban is. Könnyű felszerelni és egy mozdulattal fel lehet hajtani. Kell ennél több?

Raktáron: 3 darab
1 212 Ft/darab
darab

Utazz nagyban rugós ajtóütközőben is!

Ajtókkal az életünk minden területén találkozhatunk. Ezeknek a hasznos szerkezeteknek azonban lehet egy nagyon nagy hátrányuk is. Hiába modern, hiába tökéletes méretű, nem biztos, hogy mindig nyitva akar maradni akkor, amikor szükségünk lenne rá. Ha neked is eleged van abból, hogy a ki-be pakolásánál folyamatosan lökdösni, rugdosni, taszigálni kell az ajtót, hogy bejuss rajta, akkor neked egy minőségi ajtókitámasztóra van szükséged. Ez a 20 cm-es darab biztos, hogy a nagyobb ajtóidnál is hatékony lesz!

2 202 Ft/darab
Nincs raktáron