Pántok, zsanérok

Zsanérok és pántok vásárlása online

A Mentool.hu az az online bolt, ahol a legkülönfélébb kötőelemek között megtalálhatod a csavarok és szegek mellett a zsanérok és pántok különböző változatait is. Ezeket a termékeket mind-mind megvásárolhatod online, néhány kattintással! Pontosan! Láss neki a munkának velünk! Akár lakatokkal szeretnéd megoldani az ajtók záródását, akár régi bútoraidat szeretnéd feljavítani, kezdj nálunk és szerezz be minden szükséges eszközt a munkához!

Pántok, zsanérok a Mentool.hu kínálatából

A kötőelemek kapcsán a legtöbben egyből a különböző csavar változatokra gondolnak, a kötőelemek azokban hatalmas számban előforduló kiegészítők, amelyek felhasználásával a legkülönbözőbb problémákat orvosolhatjuk háztartásunkban. 

Az egyszerűség kedvéért azt javasoljuk, hogy mindig azt a változatot válaszd, amelynek felszereléséhez rendelkezdésedre áll megfelelő kiegészítő otthoni műhelyedben. Természetesen amennyiben most szeretnéd elkezdeni hegyesztő karriered, úgy választhatsz a hegesztéssel rögzíthető diópántok közül is, de a lakatpántokat, diópántokat, zongorazsanérokat és csuklóspántokat egyszerűen, akár csavarokkal is felszerelhetjük a megfelelő felületekre. 


Raktáron lévő termékek

Nálunk, a Mentool.hu oldalán minden esetben láthatod, hogy vásárlásod pillanatában hány darab, hány méter termék áll rendelkezésünkre a kiszeremelt termékek közül. 

Ezek után még mindig üres a kosarad? Kérdésed merülne fel egy-egy termék kapcsán? Kérjük keress minket bizalommal e-mail címünkön vagy telefonszámunkon minden munkanap 8-16 óra között. Készséggel várjuk érdeklődésed! 

#árukereső #copyright #telefon #2022 #490 #590 ft #minden jog fenntartva #kapuzsanér #zongora zsanér #kapu pánt #hegeszthető diópánt #hegeszthető diópánt #esetén #információk #ajtó #szűrő #anyag #rendezés #hegeszthető #rendezés #2022 #bolt #990 ft