Lakatpánt

Lakathoz lakatpánt

Tudjuk, tudjuk, a bevésőzárak és portálzárak nem mindenhova telepíthetőek és nem is mindig praktikusak. Sokszor elegendő egy egyszerűbb lakat ahhoz, hogy értékeinket biztonságban tudhassuk. Ezekhez a szerkezetekhez azonban nem árt, ha megfelelő minőségű és méretű lakatpánt is a rendelkezésünkre áll. Ezekbe az egyszerűen felszerelhető pántokba könnyen bele tudjuk kapcsolni a kínálatunkban kapható réz, szürke, TUTIUS, vagy vízálló lakatokat is. Böngéssz kínálatunkban, és add le megrendelésed néhány kattintással!


3termék 13

Csuklós lakatpánt

Miért is jó választás egy csuklós lakatpánt? Egyszerűen szerelhető, könnyen nyitható és zárható, ráadásul még kedvező árú is. A horganyzott és festett lakatpántok többféle méretben, csuklós kivitelben rendelhetőek meg online barkácsboltunk kínálatából. 

Üres még a kosár? Amennyiben esetleg a kategóriák között nem találtad meg a számodra megfelelő termékeket, úgy használhatod az oldal tetején található okos kereső funkciónkat is. Ide egyszerűen írd be a keresett termék vagy termékek nevét és válaszd ki a lenyíló listából a számodra megfelelőt. 

Tudtad? Nálunk minden munkanapon elérheted ügyfélszolgálatunkat 8-16 óra között telefonon és e-mailben is!

Ha a fentieken kívül további információk szükségesek számodra a vásárlás véglegesítése előtt, úgy keress minket bizalommal ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségünkön, vagy e-mail címünkön. 

#jog fenntartva #megbízható bolt #abus #690 ft #gyártó #fill #2004 2022 #garancia #belépés #kft #180 #2022 #150 #felett #160 #raktáron #üres #100 #fogyasztó #árukereső #mail #lakat #vásárlók #kategóriák #bolt #terméket #áruházban #alapján #partnereink #esetben #megadott #kérjük #szintén