Drótkötél

A drótkötelek vagy más néven sodronykötelek között válogatva többféle átmérő változat közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. A kisebb 3 mm-es és 4 mm-es darabok mellett a vastagabb 6-8 mm-es fajtákat is megtalálhatod kínálatunkban. Sőt, nálunk mindig láthatod azt is, hogy a termékek milyen darabszámban vagy méter hosszban állnak rendelkezésre raktárunk polcain megrendelésed pillanatában. Válogass kedvedre és rendeld meg új sodronyköteleddel egy időben kötélszorítóid, kötélsziveid és bilincseid is!

 

Drótkötél - sodronykötél - kötélszív - kötélbilincs

 

Nézzük is meg, hogy hogyan alakultak ki a drótkötél változatok és mi mindenre tudjuk használni ezeket a remek termékeket. A sodronyok nevéből is látszik, hogy ezek a termékek sodrottak, azaz sodrással alakítják ki belőlük a kívánt formát. Első változatai természetesen még nem fémekből készültek, hanem kendert és egyéb növényi részeket használtak fel a kötelek létrehozásához.

A sodrott köteleket évszázadok óta használja az ember nehéz tárgyak mozgatásához, rögzítéséhez. Bár a termékek megváltoztak és alkalmazkodtak a modern kor elvárásaihoz, a sodrott technika nem változott. Manapság már minden munkafolyamathoz különböző fajtájú, átmérőjű és erősségű kötelek vásárolhatóak, feladataik között azonban most is szerepel az ipari, kereskedelmi, turisztikai és a háztartási felhasználás is.

A kötelek igen gyorsan elterjedtek az élet szinte minden területén hajlékonyságuk, alakíthatóságuk és magas szakítószilárdságuk és húzószilárdságuk miatt. Ezzel pedig el is érkeztünk a modern, ipari és anyagmegmunkálás során létrehozott acélból, drótból készült sodrott kötelekhez, azaz a drótkötélhez. 

 

Sodronykötél és kiegészítők

 

A sodronykötelek tehát azok az acélból vagy más fémek szálaiból készített, akár horganyzott kötelek, amelyek nagy szilárdságúak. Az általunk kínált drótköteleket leggyakrabban háztartási felhasználásra javasoljuk, sodronykötél korlát készítéséhez. Modern, letisztult megjelenésük remekül illeszkedik a modern korlátok, lépcsőházak és egyéb elkerítésre szolgáló területek szerkezetibe való beillesztésre. 

Üres még a kosarad? Nálunk mindegy, hogy hajnalban, vasárnap ebéd közben vagy a munkahelyeden jut eszedbe, hogy szükséged lenne még néhány eszközre a munkádhoz, bármikor megrendelheted a hiányzó termékeket. Online webshopunkban annak alapján tudod leadni megrendelésed, hogy pontosan milyen darabszámra van szükséged! Nézz körül kínálatunkban és válaszd ki huzalfeszítőid is!

#2022 #minden jog fenntartva #cikkszám #kft #belépés #hétfő #szombat #8 00 #kosár #mail #vásárlók #raktáron #információk #szállítási idő