Kötélbilincs

Sodronykötél pipa, tartószerekezet pipa, kötélszív pipa, most már csak a megfelelő méretű kötélbilincset kell beszerezned! Ezek a kötélbéka néven is ismert kötőelemek gyors és biztos megoldást jelenthetnek számodra is háztartási felhasználásra a drórkötelek szerelésénél. A kereskedelmi minőségű kötélbilincsek horganyzott kivitelben, többféle kötél átmérőhöz kínálnak remek lehetőségeket. Csavaros kialakításának köszönhetően minimális eszközigénnyel is telepíthető. Nézz körül kínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő méretekben! Kötélbilincs, avagy a kötélbéka

Te tudod, hogy mikor elengedhetetlen a kötélbilincs használata? Olyan területeken és felületeken, ahol nem áll rendelkezésre kötélvég vagy annak rögzítésére szolgáló eszköz, ott mindenképpen saját magunknaknak kell megoldanunk a rögzítést. 

Ehhez a már korábban említett kötélszív segítségével képezzünk hurkot, majd a kötélbilinccsel rögzítsük.Nagyon fontos! A kötélszorítót csak a megadott kötélmérethez lehet alkalmazni! Amennyiben kisebbet választasz, mint szükséges, úgy a kötél nem fog beleférni, amennyiben nagyobbat, úgy a kötél ki fog csúszni belőle.

A kötélszorító bilincs egy rögzítőtestből és egy U-alakban hajlított menetes végű kengyelből áll. A kengyel két oldalára két hatlapú anya csatlakozik, ezekkel tudjuk meghúzni és végleges helyére rögzíteni a kötélbékát.

Horganyzott kötélbilincs

 

Tudtad? Nálunk mindig láthatod, hogy rendelésed pillanatában milyen mennyiségű termék található meg raktáron az általad választott cikkekből. A kategóriák között böngészve csak kattints a számodra szimpatikus árucikkre és a termék neve mellett vagy alatt egyből láthatod, mi az aktuális készlet. 

További információk kapcsán keresnél minket? Ezt már egyszerűen megteheted online ügyintézési felületünkön keresztül, de természetesen továbbra is várjuk kérdéseidet telefonos és emailes elérhetőségeinken is. Sőt, az idei évtől kezve előre utalást követően akár a személyes átvétel lehetőségét is választhatod telephelyünkön. 

#2022 #din 741 #minden jog fenntartva #kft #email #cikkszám #mail #email #hozzájárulok #termékek