Forrasztástechnikai anyagok

A forrasztástechnikai anyagok használatával szép, tartós és igényes munkát tudunk végezni akár otthonunkban, akár forrasztással kapcsolatos szakmunkák esetében. A jól megválasztott forrasz anyagokkal időt, energiát és nem mellesleg rengeteg pénzt is megspórolhatsz! Ne feledd, nálunk minden vásárlásod után pontokat gyűjthetsz! Légy részese törzsvásárlói programunknak! 


4termék14

100 ml űrtartalmú forrasztóvíz. Pontosan és alaposan tisztítja meg a forrasztási felületet. Kiadós kiszerelés a felületek kémiai megtisztításához. Használatával eredményes és szép lesz a munkád!

Raktáron: 2 darab
640 Ft/darab
darab

A Degufit 3000 lágyforrasztó paszta méltán népszerű forrasztási kellék. Használata a felvivő ecsettel könnyű és precíz. Kiválóan lefedi a forrasztási felületet és elősegíti a forrasztóón tökéletes tapadását.

Raktáron: 2 darab
6 425 Ft/darab
Egységár: 25 700 Ft/liter
darab

Forrasztóón rézcső forrasztáshoz

25 dekás forrasztó ón – 2 mm-es, minőségi forraszanyag általános forrasztási feladatokhoz. Hobbi barkácsolóknak és profi szakembereknek is ajánljuk. Tökéletes választás, ha tartós és igényes munkát szeretnél végezni!

Raktáron: 4 darab
7 557 Ft/darab
darab

Különféle lágyforrasztásokhoz ideális gázlámpa. Ergonómikus kialakítása egyszerű, egykezes használatot tesz lehetővé. Válaszd ezt a terméket, ha biztonságos munkakörülmények mellett, igényes munkát szeretnél kiadni a kezed közül!

Raktáron: 2 darab
6 563 Ft/darab
darab

Lássuk is sorban mely termék, termékek azok, amelyekre szükséged lesz:


DEGUSSA Degufit lágyforrasztó paszta 250ml

A lágyforrasztó paszták az ón megfelelő terülését és a felület megtisztítását teszik lehetővé. A praktikus ecsetes kivitel nagyban megkönnyíti a munkánkat! Nem szükséges külön eszközöket befogni a munkafolyamatba, a termék részét képező ecsettel bármilyen nehezen elérhető felületet kezelhetünk.


100ml-es forrasztóvíz

A forrasztóvíz feladata, hogy megtisztítsa és előkészítse a felületet a forrasztásra.


Forrasztóón 100 grammos és 250 grammos kiszerelésben

A forrasztóón egy olyan minőségi forraszanyag, amely általános forrasztástechnikai feladatokhoz használható. Fontos, hogy jól válasszuk ki a forrasztóón átmérőjét, kínálatunkban ezért megtalálhatod a 0,8 mm-es, az 1 mm-es, a 1,5 mm-es és a 2 mm-es forrasztóón változatokat is.

Weboldalunk virtuális polcain megtalálhatod a forrasztástechnikai termékek széles választéka mellett az otthonodba szükséges szúnyoghálókat és árnyékolóhálókat is. Rendelj meg egyszerre mindent, amire csak szükséged van!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#személyre #ft 1 #200 #használ #cookie kat #szükséges