Fonat

Drótfonatot keresel? Szeretnéd kialakítani a baromfiudvart, ahol vígan kapirgálhatnak a tyúkok, és nem kell attól tartanod, hogy az utcán találod meg őket? A horganyzott csibedrót éppen ezt a célt szolgája. Mérd le az elkeríteni kívánt távolságot és add le a rendelésed egyszerűen, online!

A csibedrót, csirkeháló sok egyéb célra is felhasználható. Felszerelheted a kerítésre, hogy a kutya ne tudjon kibújni, esetleg kiharapni rajta, röpdéket alakíthatsz ki belőle vagy gyárthatsz kifutót kedvenc tengerimalacodnak is.Fonat és fonat között is van különbség

 

Könnyen hajlítható, rugalmas anyagból, vékony fémhuzalból készül a csibedrót azért, hogy könnyen alakíthasd terveidnek megfelelően.

Vannak csibéid, tyúkjaid? Szeretnéd megóvni a veteményest, a virágoskertedet tőlük? Éppen erre az eshetőségre alkalmas a horganyzott csibedrót fonat. Persze használhatod térelválasztónak, lágyszárú kúszónövények futtatójának és még számtalan más célra szintén.

 

Csirkeháló a védelem érdekében

 

A horganyzott TCS fonat, vagy közismertebb nevén a csibedrót védelmet nyújthat kedvenc háziállatunknak, illetve nekünk is. Használd ólak ajtajának elfedésére (csibe, tyúk, nyúl… stb.) vagy építkezésnél a vakolatok alá a szilárdság növelésére.

Bármire is használd, minden területen a legprofibb segítséget fogja nyújtani!

 

 

Nincs szükséged egy egész tekercsre? Dehogynem! Hidd el, miután Lemérted a pontos mennyiséget, utána még eszedbe fog jutni ezer olyan terület, ahol hasznodra válhat ez a remek termék.

 

Jó tanács!

Mindig számolj rá a mérésre pár centit, hogy biztosan elegendő legyen a termék. Ahogy minden folyóméterben kapható árucikk esetében, úgy ennél a hálónál is fontos, hogy körültekintőek legyünk, gondoljunk előre az esetleges mérési hibákra is.

 

Mivel tudjuk könnyedén alakítani a csibedrótot?

 

Amennyiben van otthon drótvágó olló, harapófogó, vagy olyan kombinált fogó, aminek segítségével el tudjuk csípni a drótot, akkor már meg is van a megoldás. Nincs semmi ilyesmi kéznél? Akkor dobj be egy vágószerszámot is virtuális kosaradba.

 

Bejelentkezés a vásárlói fiókba

 

Elfelejtetted a jelszavad? Amennyiben tudod a regisztrált e-mail címed, akkor kattints az „elfelejtettem a jelszavam” ikonra és add meg a mail címedet. A jelszavad a megadott e-mail címre elküldjük. Miután sikerült belépned a vásárlói fiókodba a lehető leghamarabb változtasd meg ideiglenes jelszavad.

 

Szeretnél értesülni legújabb népszerű termékeinkről?

 

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden újonnan érkező termék érkezéséről e-mailt küldünk. De nem csak a legjobb termékeinkről küldünk értesítést! A hírlevélre feliratkozóinknak időről-időre külön akciókkal kedveskedünk. Hidd el, megéri hírlevelet kapni tőlünk!

 

Maradt még kérdésed?

 

Úgy érzed, van még egy-két dolog, amit tudnod kellene például a kiszállítással vagy a rendelés folyamatával kapcsolatban? Ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot mielőbb! Profi ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre!