Kazán és kémény kiegészítők

Akár új lakásba, házba költözöl éppen, akár a régi, jól bevált fűtőberendezésed készíted fel a téli hónapokra, akkor is át kell tekintened a szezon kezdete előtt, hogy mire lehet szükséges, milyen munkálatok elvégzése indokolt. A kazánokhoz és kéményekhez számtalan kiegészítő kapható, amelyek megkönnyíthetik a karbantartást, takarítást, vagy megóvhatnak a károk bekövetkezésétől, biztonságosabbá tehetik a fűtőberendezések használatát. Nézz szét kínálatunkban és vásárold meg a szükséges eszközöket!

Kazán és kémény kiegészítők

Kazán és kémény tartozékok közül talán a legfontosabbak a kéményajtók és a hőálló tömítések.

A kémények tisztításához és ellenőrzéséhez szükségesek és elengedhetetlenek a nyitható kéményajtók. Ha a kéményekkel minden a legnagyobb rendben van, akkor a tömítéseket is meg kell nézni. Ezek a nem megfelelő behelyezés, vagy a silány gyári minőség miatt sokszor elérhetnek, kieshetnek vagy rongálódhatnak. Hiánypótlásuk szerencsére nem okoz különösebb nehézségeket, hogy ha tudjuk az alapvető méreteket vagy fel tudjuk mérni azokat.

A fonott, üvegszálas hőálló kályhaajtó tömítések kitűnően alkalmasak nem csak a nevükből adódó ajtónyílások tömítésére, de tűzterek, vagy egyéb, a hőtágulás okán keletkezett hézagok kitöltéséhez is használhatóak. Többféle átmérővel is megvásárolhatod őket, ráadásul méterre is vágjuk számodra!

A tömítési feladatokat szilikon állagú tömítő anyagokkal is megoldhatod. Ezek a termékek akár 1600°C-ig ellenállóak a hővel szemben, aminek köszönhetően felhasználhatod őket csövek tömítéséhez, kályhákhoz, kazánokhoz, de felvihetőek samott-téglára, üvegre és alumíniumra is.


Kandalló tisztítás - karbantartás

A karbantartás mellett természetesen további, a takarítást és a biztonságot segítő eszközökre, kiegészítőkre is szükség lehet. Ilyenek többek között a szeneskannák, amelyekben a szén mellett további tüzeléshez szükséges anyagokat is tárolhatunk. A parázstálcák és a kályha alátét lemezek, amelyek a szikrák és a hamu kiesését akadályozzák meg a burkolatokra és ezáltal csökkentik a gyulladásveszélyt, valamint a tisztításhoz szükséges eszközök.

Amennyiben a hagyományos fűtőberendezéseket részesíted te is előnyben, mindenképpen be kell szerezned egy jól használható hamukihúzót, piszkavasat vagy kazánlapátot is.


Raktárról megrendelhető termékek

A fűtésszerelés kategória alatt megtalálhatod a különböző füstcsövek és kiegészítő kategóriák besorolásait is. Kattints mindig a megfelelő, számodra releváns tartalomra, hogy eljuthass a keresett termékekhez.

Válogatás közben oldalunkon minden esetben jól láthatod, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle. Bizonyos esetekben a mennyiségek eltérhetnek, vagy nem nem biztos, hogy egy hosszban tudjuk biztosítani a termék kiszállítását. Ezekben az esetekben amint lehetőségünk van rá értesítjük megrendelőinket a lehetőségekről, további tudnivalókról.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak. Hosszabb idejű készlethiány esetén is igyekszünk mindig a lehető leggyorsabb és legpontosabb információk birtokába kerülni és eljuttatni azokat vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után kedvezményeket kaphatnak, amelyeket akár azonnal fel is használhatnak.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása érdekében cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#ft raktáron #bolt áttekinthetősége ügyfélszolgálat kommunikáció #árukereső megbízható bolt minősítését #idomok #szeretne #hozzájárulok #hírlevelünkre #feliratkozás #re email #szűrés #tartozékok #gyártó #raktáron #visszajelzései alapján 2004 2021 #arukereso.hu minden jog fenntartva #bolttal szállítási idő #ismerősének ezt a boltot #elégedettség a bolttal szállítási #idő a bolt áttekinthetősége #ügyfélszolgálat kommunikáció a z #vásárlók közül ajánlaná ismerősének #vásárlók valós visszajelzései alapján 2004 #minősítését a vásárlók valós #bolt minősítését a vásárlók #utca #budapest #immergas #ft 1 #elnyerte az árukereső megbízható