Szeneskannák

A szén és a további fűtéshez szükséges anyagok tárolása nem kevés gondot okozhat beltéren. A pincében, garázsban vagy gépészeti helyiségben kialakított kazán vagy kályha mellé könnyebb betárolni a hozzá szükséges alapvető eszközöket és anyagokat, mint egy jó látható helyen elhelyezett kandalló esetében. Természetesen attól, hogy valami nem látszik, még nem biztos, hogy szerejük, ha szanaszéjjel van dobálva a gyújtós, vagy minden nap arébb gurulnak a szén darabok a kijelölt helyükről. A szeneskannák különböző űrtartalmukkal lehetővé teszik mind az álló, mint a fekvő tárolást, belsejükben könnyen elfér a tüzeléshez szükséges anyag egy része, amelyet így könnyen áthelyezhetünk és tisztán tárolhatunk. Az adagoláshoz válassz szeneslapátot is!


3termék13

Ha szeneslapát vásárláson töröd a fejed, akkor jó helyen jársz, nálunk kapható. Ez a remek eszköz megkönnyíti mindennapjaidat. Legyen épp a házban a kályha, vagy pincében a kazán, ezzel az eszközzel megpakolhatod bárhol, lazán.

Raktáron: 2 darab
1 564 Ft/darab
darab

Eleged van a széntárolási gondokból? Akkor éppen Neked való ez a formás, fekete szeneskanna! 15 kg befogadóképességű, praktikusan állítva és fektetve is tárolható darab, amely diszkréten elnyeli a szenet, a szénport és a gyújtósnak való aprófát is.

Raktáron: 1 darab
5 768 Ft/darab
darab

Eleged van a széntárolási gondokból? Akkor éppen Neked való ez a formás, fekete szeneskanna! 10 kg befogadóképességű, praktikusan állítva és fektetve is tárolható darab, amely diszkréten elnyeli a szenet, a szénport és a gyújtósnak való aprófát is.

Raktáron: 2 darab
7 193 Ft/darab
darab