Kandalló tisztításhoz

Találd meg a kandalló tisztításához szükséges legfontosabb eszközöket! A tökéletes karbantartás nem csak esztétikussá és a szobádba illővé varázsolja kandallódat, de elősegíti a hosszú távú biztonságos működést is. A kínálatunkban kapható kandalló tiszító eszközök mind-mind azt a célt szolgálják, hogy a napi fűtés rutin egyszerűbbé és gondtalanabbá váljon számodra is. Ne feledd, regisztrált vásárlóink minden megrendelés után pontokat kapnak! 


5termék15

Piszkavas nélkül nem indulhat a fűtésszezon! Ez a fekete, hőálló acél termék segítségedre lesz az égéstér takarításánál, de az izzó fahasábokat is meg tutot megmozgatni vele, vagy áthelyezheted megfelelőbb pozícióba csúnya égési sérülések nélkül.

Raktáron: 4 darab
1 463 Ft/darab
darab

Kazánlapát nélkül nem üzemelhet biztonságosan egyetlen szilárd tüzelésű fűtőberendezés sem. Ez a fa nyélre szerelt, strapabíró kazánlapát megbízható és erős eszköze a tisztán- és rendben tartásnak.

Raktáron: 2 darab
2 983 Ft/darab
darab

Tanácstalan vagy, mivel kezeld az öntöttvas fűtőberendezésedet? Mi tudjuk a tökéletes megoldást! A kályhafénypor úgy tartja karban kályhádat, hogy részévé válik, diffúzál az öntöttvas anyaggal. Kiszerelése: 30 g.

256 Ft/darab
Nincs raktáron

A Hamu és gyémántból úgy érzed, Neked csak a hamu jutott? Akkor egy profi hamukihúzó segítségére van szükséged, amellyel gyerekjáték lesz a kályha körüli terület rendben tartása. Fekete festésű, acél fűtésszerelési kiegészítő.

1 453 Ft/darab
Nincs raktáron

Van egy szép kandallód? Netán cserépkályhád vagy sparhelted? Mi segítünk a karbantartásban! A négyrészes kandalló szettben piszkavasat, hamukihúzót, lapátot és kefét is találsz tartós és igényes, fekete fém kivitelben.

11 609 Ft/darab
Nincs raktáron