Szélkakasok

A szélkakas elnevezésről a legtöbb embernek azok a cirádás, sokszor kakas alakot formázó díszítőelemek jutnak eszébe, amelyeket a magasabb épületek tetjére helyeztek el a szél irányának megmutatására. Manapság a szélkakasok azonban nem csak ezt a viszonylag egyszerű, a legtöbb ember számára teljesen nélkülözhető funkciót látják el. A kéménytoldó szélkakasok, vagy kéménysapkák már sokkal többre képesek az egyszerű szélirány megmutatásánál! Megóvhatjuk vele kéményünket a beázástól és növelhetjük vele a huzatot, amely nemcsak csökkentheti a füstszagot, de növelheti a begyújtás gyorsaságát és sikerességét is! 


3termék13

A Mentoolra kéne menni, pulykakakast kéne venni… Vagy inkább egy modern szélkakast? Ez utóbbi 120 mm-es átmérőben is kapható nálunk, megvédi kéményedet a beázástól, a szélvihar okozta füst visszanyomulástól. Fokozza a huzatot, eredményesebben vezeti el a füstgázt, ezáltal biztonságosabbá teszi a fűtést.

Raktáron: 1 darab
16 765 Ft/darab
darab

A Mentoolra kéne menni, pulykakakast kéne venni… Vagy inkább egy modern szélkakast? Ez utóbbi 150 mm-es átmérővel is megvédi kéményedet a beázástól, a szélvihar okozta füst visszanyomulástól. Fokozza a huzatot, eredményesebben vezeti el a füstgázt, ezáltal biztonságosabbá teszi a fűtést.

Raktáron: 1 darab
19 407 Ft/darab
darab

A Mentoolra kéne menni, pulykakakast kéne venni… Vagy inkább egy modern szélkakast? Ez utóbbi megvédi kéményedet a beázástól, a szélvihar okozta füst visszanyomulástól, fokozza a huzatot, eredményesebben vezeti el a füstgázt, ezáltal biztonságosabbá teszi a fűtést.

16 485 Ft/darab
Nincs raktáron