150 szélkakas (kéménytoldó)
Kéménytoldó szélkakas 150mm
17 331 Ft/darab

Kéménytoldó szélkakas 150mm

150 szélkakas (kéménytoldó)
150 szélkakas (kéménytoldó)

A Mentoolra kéne menni, pulykakakast kéne venni… Vagy inkább egy modern szélkakast? Ez utóbbi 150 mm-es átmérővel is megvédi kéményedet a beázástól, a szélvihar okozta füst visszanyomulástól. Fokozza a huzatot, eredményesebben vezeti el a füstgázt, ezáltal biztonságosabbá teszi a fűtést.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (1 darab)
17 331 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 866,6 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Kéménytoldó szélkakas - 150 milliméter átmérőjű

 

Hogy mi ez az egész? A szélkakas kéménytoldó kérem szépen, egy modern csoda, amire minden kéményben szükség lehet. Ugyanis növeli a huzatot, ezzel növeli a füstgáz áramlását, megakadályozza nagy szél esetén is a füst visszatódulását a kéménybe, így a fűtés sokkal biztonságosabb lesz. Sőt: speciális kialakításának köszönhetően nem engedi, hogy a csapadék befolyjon a kéménybe.

 

Önbeálló kéménysapka

 

A kéménytoldó idom a szél mozgásának megfelelően fordul, így jelzi a szemlélő számára az uralkodó szélirányt. Huzatfokozó tulajdonságának köszönhetően csökkenti a füstszagot és megkíméli a kéményt a csapadék okozta károktól.

 

Kiemelt védelem a Te kéményednek

 

A kéménytoldó szélkakas vásárlóink visszajelzései alapján méltán népszerű termék. Nemcsak dizájnos kiegészítője lehet otthonodnak, de kiemelt védelmet is nyújt a szél és a csapadék okozta károk ellen. Hát nem nagyszerű?

 

Mérete: 150 mm – es átmérő

Anyaga: vas

Színe: fekete

 

Elakadtál a vásárlásban? További információk kellenének? Ha a termékekkel vagy vásárlással (pl. megrendelés, kiszállítás, stb) kapcsolatos kérdésed van, keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken!

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!