Füstcsövek, idomok

A fűtésszerelés és felújítás nem is kezdődhet máshogy, mint a megfelelő fűtőberendezés kiválasztásával. Nem mindegy, hogy milyen ingatlant mivel szeretnénk befűteni, ahhoz milyen kiépítések, milyen további idomok és eszközök szükségesek. Kínálatunkban megtalálhatod a rézcsövek és az ötrétegű alumínium-betétes csövek számos változatát is a rendszerek kiépítéséhez! Amikor már szinte minden megvan ki kell választani még a kandallóhoz, kályhához, sparhelthez szükséges füstcsöveket, idomokat is. Vastagfalú, vékony falú, zománcozott és fehér színű kályhacsöveket is találhatsz online barkácsboltunk kínálatában! A fűtés lehet egyszerű is, rendeld meg hozzá a szükséges füstcsöveket és idomokat online!

Füstcsövek, idomok

A füstcsövek és idomok között válogatva felmerülhet a kérdés, hogy mi alapján vásároljon az ember? Honnan tudjam melyik lesz megfelelő a fűtőberendezésemhez, milyen átmérőjűre lesz szükségem, hogyan tudom őket megfelelően összeilleszteni?

Az első szempont a választáshoz a berendezés fajtája. Más és más füstcsövek és idomok megfelelőek kályhák, kandallók, sparheltek, teatűzhelyek és kazánok üzemeltetéséhez is. Fontos megmérnünk a már rendelkezésre álló kivezetések, összekapcsolások átmérőjét is, hiszen csak úgy fogunk tudni létrehozni egy egységes rendszert, hogy ha a megvásárolt darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Természetesen nem minden oldható meg egyszerű, egyenes füstcsövek használatával, az irányváltoztatások vagy átmérő változtatások speciális kiegészítőket igényelnek.


Füstcső könyök

A füstcső könyökök segítségedre lehetnek abban, hogy a rendszerben található irányváltoztatásokat egyszerűen áthidalhasd, akár a füstcső faldugóba becsatlakoztathasd a kályhából, kandallóból kivezető csövet. Sőt, az erős acél lemezből készült állítható füstcső könyökökkel még a hajlítottság ívén is tudsz módosítani!


Kémény - kandalló idom, cső

A kéménybe való bekötéshez elengedhetetlen idom a falhüvely. Ez az egyszerűnek tűnő kis cső megvásárolható egy rétegű és dupla falú változatokban is. A nagyobb teljesítményű berendezésekhez mindenképpen a duplafalú változatokat ajánljuk 120 mm-től 200 mm-es átmérőig.


Top termékeink

Top termékeink nem véletlenül ennyire közkedveltek! Gyorsan csatlakoztathatóak, sokrétűen felhasználhatóak és kedvező áron megrendelhetőek.

Füstcsövek - vastagfalú kandallócsövek, fehér és fekete kályhacsövek, zománcozott füstcsövek

Füstcső szűkítő idomok - vastagfalú füstcső szűkítők, fekete füstcső szűkítők, fehér kályhacső szűkítők, fekete füstcső bővítők

Füstcső könyökök - állítható vastagfalú füstcső könyökök tisztítónyílással, fekete és fehér kályhacső könyökök, zománcozott füstcső könyökök


Füstcsövek, idomok - raktáron lévő termékek

A fűtésszerelés kategória alatt megtalálhatod a különböző füstcsövek és kiegészítő kategóriák besorolásait is. Kattints mindig a megfelelő, számodra releváns tartalomra, hogy eljuthass a keresett termékekhez.

Válogatás közben oldalunkon minden esetben jól láthatod, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle. Bizonyos esetekben a mennyiségek eltérhetnek, vagy nem nem biztos, hogy egy hosszban tudjuk biztosítani a termék kiszállítását. Ezekben az esetekben amint lehetőségünk van rá értesítjük megrendelőinket a lehetőségekről, további tudnivalókról.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak. Hosszabb idejű készlethiány esetén is igyekszünk mindig a lehető leggyorsabb és legpontosabb információk birtokába kerülni és eljuttatni azokat vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után kedvezményeket kaphatnak, amelyeket akár azonnal fel is használhatnak.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása érdekében cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#200 #130 #250 #fill #hozzájárulok #150 #árukereső #szűrés #ingyenes #összesen #kft #megbízható #kínálunk #ft 1 #990 ft #890 ft #290 ft #490 ft #2004 2021 #összesen 0 #re email #mm es #120 mm #füstcsövek idomok #acél #vastag #kandallókhoz