Hatcsöves hődobok

A hőfokozó hődobok másik igen kedvelt formája, amelyet előszeretettel vásárolnak nem csak 55 cm-es, hanem 100 cm-es magassággal is weboldalunkról vásárlóink. Feladatuk ezeknek a hat csőből álló testtel rendelkező hőfokozó fajtáknak is a hőleadás növelése, a meleg jobb eloszlatása, a fűtésszámla csökkentése a hatékonyabb energiafelhasználásnak köszönhetően. Felkeltette a te érdeklődésedet is? Tájékozódj, hogy fűtőrendszerebe beépíthetőek-e ezek a remek kis eszközök, és ha igen, rendeld meg tőlünk egyszerűen, gyorsan, online!  


3termék13

Nemrég költöztetek be az újonnan vásárolt hideg házba és azzal kellet szembesültetek, hogy nem elegendő hőt ad le a kályha? Cserére szorul? Lehet, hogy a probléma megoldható egy hődob segítségével! Éppen egy fekete 120 milliméter átmérőjű 55 cm-es hődobra volna szükségetek? Vásároljátok meg tőlünk, legyen az első dolgotok, hogy kicserélitek és gondtalanul élvezhetitek a téli hónapokat a meleg lakásban. A család egészsége a legfontosabb! Vigyázzatok magatokra meg ne fázzatok vegyetek tőlünk füstcsövet, ne tétovázzatok!

Raktáron: 2 darab
13 869 Ft/darab
darab

Nemrég költöztetek be az újonnan vásárolt hideg házba és azzal kellet szembesültetek, hogy nem elegendő hőt ad le a kályha? Cserére szorul? Lehet, hogy a probléma megoldható egy hődob segítségével! Éppen egy fekete 120 milliméter átmérőjű 100 cm magas hődobra volna szükségetek? Vásároljátok meg tőlünk, legyen az első dolgotok, hogy kicserélitek és gondtalanul élvezhetitek a téli hónapokat a meleg lakásban. A család egészsége a legfontosabb! Vigyázzatok magatokra meg ne fázzatok vegyetek tőlünk füstcsövet, ne tétovázzatok!

Raktáron: 2 darab
18 994 Ft/darab
darab

Nemrég költöztetek be az újonnan vásárolt hideg házba és azzal kellet szembesültetek, hogy nem elegendő hőt ad le a kályha? Cserére szorul? Lehet, hogy a probléma megoldható egy hődob segítségével! Éppen egy fehér 120 milliméter átmérőjű 55 cm-es hődobra volna szükségetek? Vásároljátok meg tőlünk, legyen az első dolgotok, hogy kicserélitek és gondtalanul élvezhetitek a téli hónapokat a meleg lakásban. A család egészsége a legfontosabb! Vigyázzatok magatokra meg ne fázzatok vegyetek tőlünk füstcsövet, ne tétovázzatok!

Raktáron: 2 darab
19 060 Ft/darab
darab