Falhüvelyek kályhacsőhöz

A natúr színű lemezből gyártott falhüvelyeket sokan szimpla falhüvely néven is ismerhetik. Funkciójukat tekintve ugyanazokat a feladatokat látják el, mint vastagabb, erősebb felépítésű, dupla falú falhüvely testvérei. Átkötő szerepet töltenek be a kéményből kivezető füstcső és a fűtőberendezésből kivezető füstcső találkozásakor a falban. A behelyezésnél nagyon ügyeljünk a megfelelő méret kiválasztására, így bíztos, hogy tökéletesen lesznek rögzítve a csövek és a huzat sem fog nem kívánt problémákat okozni fűtés közben. Válaszd ki a megfelelő méretet, tedd a talicskáda, és rendeld meg online!


4termék14

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 105 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (3 darab)
1 345 Ft/darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 120 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (5 darab)
1 426 Ft/darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 130 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (6 darab)
1 631 Ft/darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 150 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron (4 darab)
1 761 Ft/darab
Szűrés
Füstcső átmérő
 (mm)
105 mm - 150 mm
Termék státusza