Falhüvelyek kályhacsőhöz

A natúr színű lemezből gyártott falhüvelyeket sokan szimpla falhüvely néven is ismerhetik. Funkciójukat tekintve ugyanazokat a feladatokat látják el, mint vastagabb, erősebb felépítésű, dupla falú falhüvely testvérei. Átkötő szerepet töltenek be a kéményből kivezető füstcső és a fűtőberendezésből kivezető füstcső találkozásakor a falban. A behelyezésnél nagyon ügyeljünk a megfelelő méret kiválasztására, így bíztos, hogy tökéletesen lesznek rögzítve a csövek és a huzat sem fog nem kívánt problémákat okozni fűtés közben. Válaszd ki a megfelelő méretet, tedd a talicskáda, és rendeld meg online!


4termék14

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 120 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 2 darab
1 426 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 105 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 3 darab
1 345 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 130 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 4 darab
1 631 Ft/darab
darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 150 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Raktáron: 2 darab
1 761 Ft/darab
darab