150 füstcső falhüvely natúr
150 falhüvely natúr
2 280 Ft

150 falhüvely natúr

2 280 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.07.23
2 280 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.07.23
Saját raktárról, azonnal
3 darab

Megvan a kémény és megvan a kályha a füstcsővel, de nem tudod, hogyan kösd össze? Akkor Neked egy minőségi falhüvelyre van szükséged! 150 mm átmérőjű, natúr színű falhüvelyünk a rendelkezésedre áll. Indulhat a munka?

Erre is szükséged lehet
Részletek

Falhüvely natúr színben – 150 mm átmérő

 

Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra – mondotta Weöres Sándor. És most Te is éppen így érzed maga, mert adott a kályha és a hozzá való füstcső, megvan a kémény és valami nagyon kellene, amivel biztonságosan össze lehet kötni őket. A megoldás nem más, mint a falhüvely.

 

A biztonságos választás a megfelelő bekötő cső

 

A falhüvely kiválasztásánál a legfőbb szempont a megfelelő csatlakozás biztosítása. Ehhez pontosan ismerni kell a füstelvezető cső méretét és ezen adatok fényében kiválasztani a pontosan illeszkedő falhüvelyt. A kisebb falhüvely lakótérbe szivárgó füstöt okoz, a nagyobb pedig rontja az égés hatásfokát, mert a kémény fals levegőt szív folyamatosan. Jelen termék 12 cm átmérővel rendelkezik.

 

Fűtéssel kapcsolatos termékek széles választékban

 

Kínálatunkban füstcsövek és hasonló fűtésszereléshez szükséges termékek mellett rengeteg hasznos ötletet találsz terveid megvalósításához. Gondosan ügyelünk arra, hogy a termékek mellett, a raktáron menüpontnál a valós darab számot lásd, így tesszük tervezhetővé a vásárlásodat.

Úgy érzed, további információk szükségesek? A Mentool ügyfélszolgálat rendelkezésedre áll!


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Füstcső átmérő:
150 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!