Fekete kályhacsövek

Ezek a vékony falú fekete kályhacsövek a vastagfalú kandallócsövek kistestvérei is lehetnek akár. Anyaguk vékonyabb, de feladataikat tökéletesen el tudják látni 6 kW alatti teljesítményű fűtőberendezések esetén. Vezesd el ezekkel a több méretben és hosszban kapható füstcső idomokkal a fűtés során keletkező égéstermékeket! Rendeléseddel pedig gyűjts törzsvásárlói pontokat! Csak regisztrálj és automatikusan jóváíródnak vásárlásaid után a pontok! 


8termék18

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 120 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 5 szál
5 889 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 120 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 7 szál
3 799 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 130 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 5 szál
6 245 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 105 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 4 szál
5 573 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 105 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 3 szál
3 702 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 130 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 4 szál
4 138 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 150 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 2 szál
4 915 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 150 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 2 szál
7 455 Ft/szál
szál