Fekete füstcső szűkítők

Újítsd fel füstcsőrendszereid velünk, a Mentool.hu-val! Füstcsöveid és idomaid összekötéséhez felújítások és új füstelvezető rendszerek kiépítésekor is szükséged lehet füstcső szűkítőkre fekete színben. A fekete színű füstcső szűkítőket vékonyfalú változatokban is megrendelheted oldalunkon keresztül! A valós raktárkészlet alapján mindig pontosan láthatod, hogy hány darab termék van raktáron a kiválasztott termékből! 


4termék14

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 120 milliméterről 105 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 2 darab
4 213 Ft/darab
darab

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 150 milliméterről 120 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 4 darab
4 624 Ft/darab
darab

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 130 milliméterről 120 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 8 darab
4 296 Ft/darab
darab

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 150 milliméterről 130 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Raktáron: 2 darab
4 319 Ft/darab
darab