150-130 füstcső szűkítő fekete
150-130 szűkítő fekete
5 182 Ft

150-130 szűkítő fekete

5 182 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.02.23
5 182 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.02.23
Saját raktárról, azonnal
3 darab

Tessék csak tessék, füstcső szűkítőt vegyenek! Eladó a füstcső szűkítő! Nem kell bajlódnod a milliméterekkel! Fekete színű, 150 milliméterről 130 milliméterre szűkíti le a nagyobb átmérőjű füstcsövet kisebbre. Ne keress tovább! Rendeld meg tőlünk és házhoz szállítjuk!

Erre is szükséged lehet
Részletek

Füstcső szűkítő fekete 150mm-130mm

Füstcső szűkítő fekete 150mm-130mm

A füstcső szűkítőnek jelentőségteljes szerepe van a fűtésberendezésben keletkezett füstgáz elvezetésnek a lakásból. Ezért jól meg kell mérnünk a füstcső bemenet és füstcső kimenet átmérő nagyságát, hogy biztosan megfelelő füstcső idomok és kiegészítők kerülhessen telepítésre.  Te is jól járhatsz ezzel a füstcső szűkítő termékkel, amely 150 mm-ről 130 mm-re szűkíti le a füstelvezető rendszert, amennyiben átmérőből adódó eltéréseid keletkeztek a rendszerben. Nem kell megválnod a régi jól bevált füstcsőtől, ha lecserélted a kályhát, egyszerűen egészítsd ki ezzel a füstcső szűkítővel az összeállítást. Láss csodát, ripsz ropsz lehetőséged nyílik két különböző átmérővel rendelkező füstcsövet minden gond nélkül összekapcsolni.


A megfelelő füstelvezetés

A kályhával, kandallóval történő fűtéshez szükségünk lesz egy vagy több füstcsőre a füstgáz megfelelő elvezetésére. Esetleg, ha a meglévő füstcső átmérője kisebb az újonnan vásárolt kályhából kivezető füstcső méreténél, akkor sincs baj, mert biztonságosan tudod majd összeilleszteni őket ezzel a nagyszerű füstcső szűkítő segítségével. A szín választás után az átmérő választása a fontos.Tökéletes fekete füstcső kiegészítő - a fekete füstcső szűkítő műszaki adatai:

150 milliméterről 130 milliméterre szűkítő

Szín: fekete

Anyaga: fém

Szinterezett

600 ºC-ig klasszikus fűtéshez

 

A termékek minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján láthatod! Természetesen mindig igyekszünk, hogy a lehető legjobb termék kerüljön csak ki online barkácsboltunk virtuális polcaira. Ha nem csak 1 darab vásárlását tervezed, keress minket telefonon vagy írj e-mail címünkre a termék megnevezésével és darabszámával egy üzenetet.

Termékeink iránt további információk szükségesek? Érdeklődhetsz e-mailben a webshop@mentool.hu címen, vagy a +3670/635-8665-ös telefonszámon. Biztosítjuk a lehetőséget a hírlevél feliratkozásra, aminek köszönhetően értesülhetsz a legújabb akcióinkról, újdonságaink részlete felől és időről időre csak a hírlevélből elérhető akciókkal is készülünk.

Elégedett voltál a bolt áttekinthetősége, ügyfélszolgálat kommunikáció, vagy megrendeléskezelés lefolyásával? Értékelj minket és termékeinket! Ezzel nem csak a mi munkánkat segíted, de további vásárlóink is átfogóbb képet kaphatnak működésünkről, termékeinkről.

#vásárlói fiók #120-105 mm #2021 arukereso.hu minden jog fenntartva stbtc0 fill #fekete füstcső #mm fekete #bolttal szállítási idő #vásárlók valós visszajelzései alapján 2004-2021 arukereso.hu #ismerősének ezt a boltot #boltot elégedettség a bolttal #szállítási idő a bolt áttekinthetősége #ügyfélszolgálat kommunikáció a z #klasszikus fűtéshez 600 c-ig hőálló fekete festékkel bevonva #bolt minősítését a vásárlók #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését #vásárlók közül ajánlaná ismerősének #száma 1415 cpd 135 c 11 2013 #ft 2 #ce minősítés száma 1415 cpd

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!