Palástos hődobok

A palástos hődobok kialakítása nagyban különbözik a vastagfalú és hatcsöves hőfokozók felépítésétől. Belsejében egy cső található, amely felmelegszik és a külső palástot melegítve leadja a hőt a paláston található lyukakon keresztül. Funkciója ettől függetlenül azonos a további modellekével. A legtöbb esetben azért kerülnek beépítésre a fűtésrendszerekbe, hogy a hőleadást növeljék velük és így nagyobb teljesítményt érhessünk el. Ez a hődob szimpatikus számodra? Rendeld meg online, regisztrálj, és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat


3termék13

Hődobot keresel a kályha, vagy kandalló hő leadó teljesítményének növeléséhez? Miért ne használnád ki a hődob által nyújtott plusz meleget, ami egyébként céltalanul távozna a kéményben? Célravezető egy hődobot vásárolnod, ha nagyobb hatékonysággal szeretnél fűteni, mert a hődob jobban kihasználja a kályhából távozó füstgáz hőmérsékletét, mint egy egyszerű füstcső. A palástos hőfokozó fekete színben 120 mm-es bekötési pontokkal is elérhető már online barkácsboltunkban! Kattints és rendeld meg!

Raktáron: 1 darab
18 676 Ft/darab
darab

Hődobot keresel a kályha, vagy kandalló hő leadó teljesítményének növeléséhez? Miért ne használnád ki a hődob által nyújtott plusz meleget, ami egyébként céltalanul távozna a kéményben? Célravezető egy hődobot vásárolnod, ha nagyobb hatékonysággal szeretnél fűteni, mert a hődob jobban kihasználja a kályhából távozó füstgáz hőmérsékletét, mint egy egyszerű füstcső. A palástos hőfokozó fekete színben 130 mm-es bekötési pontokkal is elérhető már online barkácsboltunkban! Kattints és rendeld meg!

Raktáron: 1 darab
20 830 Ft/darab
darab

Hődobot keresel a kályha, vagy kandalló hő leadó teljesítményének növeléséhez? Miért ne használnád ki a hődob által nyújtott plusz meleget, ami egyébként céltalanul távozna a kéményben? Célravezető egy hődobot vásárolnod, ha nagyobb hatékonysággal szeretnél fűteni, mert a hődob jobban kihasználja a kályhából távozó füstgáz hőmérsékletét, mint egy egyszerű füstcső. A palástos hőfokozó fekete színben 150 mm-es bekötési pontokkal is elérhető már online barkácsboltunkban! Kattints és rendeld meg!

Raktáron: 1 darab
22 138 Ft/darab
darab