Vastagfalú kandallócsövek

Kazánokhoz, kandallókhoz és kályhákhoz is megfelelő, vastagfalú csövek! Azt hitted nálunk csak 1 métereseket találsz? Nézz körül kínálatunkban, mert minden számodra szükséges átmérővel megrendelheted ezeket a 2 mm vastagságú acéllemezből készült strapabíró füstcsöveket 100 cm-es és 50 cm-es, azaz fél méteres hosszal is. Mikor lesznek megfelelőek számodra ezek a füstelvezető csövek? Ha 6kW feletti teljesítményű fűtőberendezésed van, ha a már meglévő idomokhoz hasonlót keresel, ha 120-200 mm közötti átmérővel rendelkezp füstcső idomra van szükséged. Regisztrálj, rendelj online, és gyűjtsd a pontokat!


12termék112

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 130 mm-es bekötésű, 100 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

Raktáron: 2 szál
11 415 Ft/szál
szál

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 130 mm-es bekötésű, 50 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

Raktáron: 1 szál
6 184 Ft/szál
szál

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 160 mm-es bekötésű, 50 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

Raktáron: 1 szál
8 386 Ft/szál
szál

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 200 mm-es bekötésű, 100 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

Raktáron: 1 szál
14 192 Ft/szál
szál

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 180 mm-es bekötésű, 50 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

Raktáron: 1 szál
8 510 Ft/szál
szál

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 150 mm-es bekötésű, 50 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

6 801 Ft/szál
Nincs raktáron

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 180 mm-es bekötésű, 100 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

13 716 Ft/szál
Nincs raktáron

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 120 mm-es bekötésű, 50 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

5 979 Ft/szál
Nincs raktáron

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 120 mm-es bekötésű, 100 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

11 054 Ft/szál
Nincs raktáron

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 200 mm-es bekötésű, 50 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

8 748 Ft/szál
Nincs raktáron

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 160 mm-es bekötésű, 100 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

12 384 Ft/szál
Nincs raktáron

Úgy gondolod, hogy a füstnek nem a házban van a helye? Nem szeretnél lakásodban füstfelhőt? Ugyan, miért is szeretnél?! A fűtés és a fűtésszezon nem kell, hogy bosszúsággal párosuljon. Az otthon melegének biztosítását, az önfeledt ünnepek megélését, a kellemes baráti, családi összejövetelek hangulatát is jó barátként támogatja egy megfelelő méretű és átmérőjű füstcső rendszer, amelynek ez a 150 mm-es bekötésű, 100 cm hosszú vastagfalú kandallócső is a része lehet.

11 655 Ft/szál
Nincs raktáron