Kandalló csőrózsák

A csőrózsák között válogatva találhatsz kisebb átmérőjű csövekhez és nagyobb átmérőjű füstcső változatokhoz megfelelő takarótányérokat is. Ebben a kategóriában a nagyobb, 160 mm feletti átmérővel rendelkező takarásokhoz megfelelő csőrózsák között böngészhetsz. Ne feledd, mindig a megfelelő méretet válaszd! Oldalunkon nagyon könnyen el tudsz igazoni a méretek között, ugyanis azonos számokkal vannak jelölve a különböző füstcsövek, kiegészítők. Tehát amennyiben egy 120 mm-es füstcsőhöz keresel további idomokat, akkor azokat is 120 mm-es változatokban szükséges megrendelned. Ennyire egyszerű! Csak tedd a talicskába, add meg adataidat és már várhatod is a csomagod!


3termék13

Az igazi kandallócső csőrózsa nagyágyú!

Kandallócsövekhez is vannak jó ajánlataink! Amennyiben 200 mm-es füstcsövekhez keresel csőrózsát fekete színben, akkor is tudsz rendelni tőlünk online! A csőrózsa olyan kiegészítője a tüzelőberendezésnek, mint a pont az i betűn. Csak azzal együtt válik teljes egésszé a történet. Hiszen a jó takarótányér a fal és a füstcső csatlakozásánál egyszerre ápol és eltakar. Vagyis második védvonalként nem engedi, hogy a kéménycső mellől bármi visszaáramoljon a lakótérbe, másrészt esztétikusan zárja a falon fúrt lyukat, eltakarva az esetleges repedéseket.

Raktáron: 1 darab
2 403 Ft/darab
darab

Kandallócsövekhez is vannak jó ajánlataink! Amennyiben 160 mm-es füstcsövekhez keresel csőrózsát fekete színben, akkor is tudsz rendelni tőlünk online! A csőrózsa olyan kiegészítője a tüzelőberendezésnek, mint a pont az i betűn. Csak azzal együtt válik teljes egésszé a történet. Hiszen a jó takarótányér a fal és a füstcső csatlakozásánál egyszerre ápol és eltakar. Vagyis második védvonalként nem engedi, hogy a kéménycső mellől bármi visszaáramoljon a lakótérbe, másrészt esztétikusan zárja a falon fúrt lyukat, eltakarva az esetleges repedéseket.

Raktáron: 1 darab
2 364 Ft/darab
darab

Kandallócsövekhez is vannak jó ajánlataink! Amennyiben 180 mm-es füstcsövekhez keresel csőrózsát fekete színben, akkor is tudsz rendelni tőlünk online! A csőrózsa olyan kiegészítője a tüzelőberendezésnek, mint a pont az i betűn. Csak azzal együtt válik teljes egésszé a történet. Hiszen a jó takarótányér a fal és a füstcső csatlakozásánál egyszerre ápol és eltakar. Vagyis második védvonalként nem engedi, hogy a kéménycső mellől bármi visszaáramoljon a lakótérbe, másrészt esztétikusan zárja a falon fúrt lyukat, eltakarva az esetleges repedéseket.

Raktáron: 1 darab
2 403 Ft/darab
darab