Állítható vastagfalú füstcső könyökök tisztítónyílással

Vastag falú füstcső könyök a könyebb tiszíthatóságért

A legkülönlegesebb füstcső könyökök, amiket csak megrendelhetsz online webshopunkból! Vastagfalúak, azaz 2 mm-es acéllemezből készültek, három darabból lettek összeszerelve, amely lehetővé teszi, hogy 0-90°-os szögben te magad állítsd be a bekötéshez szükséges szöget, és ez még nem minden! Külön nyitható tisztítónyílás is helyet kapott az oldalán! A karbantartás, tisztítás és ellenőrzés sem lehetne ennél könnyebb! Rendeld meg ezeket a kiemelkedő füstcső könyököket online készletünkről a rendszerednek megfelelő bekötés átmérővel! 


6termék16

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 150 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

10 635 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 160 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

11 511 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 120 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

9 717 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 130 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

10 228 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 200 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

12 694 Ft/darab
Nincs raktáron

Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy kisfiam ne könyökölj az asztalon. Olyankor mindig a kályha füstcső könyökre pillantottam és arra gondoltam, milyen jó neki, egész nap csak könyököl, és nem szólnak rá. Esetleg Neked is mondták ezt? Talán állítható 180 mm-es vastagfalú füstcső könyököt keresel és rendelkezzen tisztítónyílással? Nálunk van, rendeld meg.

12 562 Ft/darab
Nincs raktáron