Huzatszabályzós kazáncsövek

A pillangószeleppel ellátott cső kiegészítővel te lehetsz a levegőáramlás ura! Nem kell többet aggódnod a nem megfelelő huzat, a pislákoló tűz és a rövid melegítési idő miatt! Rendeld meg nálunk acéllemezből készült, tartósan használható huzatszabályzós kazáncsöved, és gyűjtsd a pontokat! Hiszen tudod, a Mentool.hu oldalon minden regisztrált vásárló pontokat gyűjthet megrendeléseivel, amelyek levásárolhatóak, valamint további előnyökkel is járhatnak! 


6termék16

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 200 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

Raktáron: 1 darab
9 568 Ft/darab
darab

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 180 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

Raktáron: 1 darab
8 716 Ft/darab
darab

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 130 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

Raktáron: 1 darab
6 684 Ft/darab
darab

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 160 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

Raktáron: 1 darab
7 495 Ft/darab
darab

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 150 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

6 924 Ft/darab
Nincs raktáron

Szeretnéd javítani kályhád hőleadási hatásfokát? Akkor pillangószelepre van szükséged! A huzatszabályzó füstcsővel egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a levegőáramlást, így tovább megőrizheted a meleget. Válaszd ezt a 120 mm átmérőjű 25 cm hosszú vastagfalú füstcsövet pillangószeleppel! 

6 227 Ft/darab
Nincs raktáron