Dupla falú falhüvelyek

Kályhákhoz, kandallókhoz és kazánokhoz is használható dupla falú falhüvelyek többféle méretben! A dupla fal különlegessége, hogy nem kívülre vagy belülre kell beledugni a füstcsövet, hanem a két réteg közé kerül be a méretben hozzá passzoló füstcső. Éppen ezért sokkal biztosabb tartást biztosít, anyaga vastagabb és strapabíróbb, mint a szimpla változatoké! 


6termék16

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 20 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Raktáron: 1 darab
3 743 Ft/darab
darab

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 16 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Raktáron: 1 darab
3 743 Ft/darab
darab

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 18 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Raktáron: 1 darab
3 743 Ft/darab
darab

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 15 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

3 743 Ft/darab
Nincs raktáron

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 12 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

3 459 Ft/darab
Nincs raktáron

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 13 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

3 647 Ft/darab
Nincs raktáron