Dupla falú falhüvely 120mm

120 füstcső falhüvely dupla falú
120 füstcső falhüvely dupla falú
120 füstcső falhüvely dupla falú

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 12 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap
Nincs raktáron
3 459 Ft/darab
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 173 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Dupla falú falhüvely 120 mm átmérővel

 

A falhüvely a tüzelőberendezésből érkező füstelvezető cső és a kémény csatlakozását oldja meg biztonságosan. Feladata a füst és egyéb égéstermékek áramlásának fenntartása és a szobába való szivárgás kizárása. Ebből következik, hogy az ideális falhüvely hőálló, s pontosan illeszkedik a kályhából vagy kandallóból érkező füstcsőhöz.

 

Dupla falú acél bekötő cső

 

A kínálatunkban szereplő duplafalú termék kiemelkedik a hasonló termékek közül. Duplafalú kialakítása ugyanis biztosabb, erősebb csatlakozás lehetőségét rejti. A kályha felől érkező füstcső a két fal közötti résbe ül bele a kályhacső, így vásárlóink véleménye alapjén a szimpla falhüvelhyez képest szilárdabb tartást biztosít.

 

Duplafalú füstcső adatok:

anyag: hőálló acél

átmérő: 120 mm (12 cm)

 

Füstcsövek és kapcsolódó termékek széles választékban

 

Nemcsak falhüvelyre vadászol? Böngéssz a rendelkezésre álló kategóriák között vagy ha konkrét terméket keresel, beírhatod a keresés mezőbe is.

Mi, a Mentoolnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az oldalunkon elérhető információk hasznosak és naprakészek legyenek. Ha mégsem tudsz dönteni, kérdéseiddel (pl. vásárlás, szállítási módok, regisztráció, …) bátran fordulj hozzánk!

Adatok
Füstcső átmérő
120 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!