150 füstcső falhüvely dupla falú
Dupla falú falhüvely 150mm
3 743 Ft/darab

Dupla falú falhüvely 150mm

150 füstcső falhüvely dupla falú
150 füstcső falhüvely dupla falú
150 füstcső falhüvely dupla falú

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 15 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Várható kiszállítás
2021.12.06
Raktáron   (4 darab)
3 743 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 187,2 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Dupla falú falhüvely 150 mm átmérővel

 

A falhüvely a tüzelőberendezésből érkező füstelvezető cső és a kémény csatlakozását oldja meg biztonságosan. Feladata a füst és egyéb égéstermékek áramlásának fenntartása és a szobába való szivárgás kizárása. Ebből következik, hogy az ideális falhüvely hőálló, s pontosan illeszkedik a kályhából vagy kandallóból érkező füstcsőhöz.

 

Dupla falú acél bekötő cső

 

A kínálatunkban szereplő duplafalú termék kiemelkedik a hasonló termékek közül. Duplafalú kialakítása ugyanis biztosabb, erősebb csatlakozás lehetőségét rejti. A kályha felől érkező füstcső a két fal közötti résbe ül bele a kályhacső, így vásárlóink véleménye alapjén a szimpla falhüvelhyez képest szilárdabb tartást biztosít.

 

Duplafalú füstcső adatok:

anyag: hőálló acél

átmérő: 150 mm (15 cm)

 

Füstcsövek és kapcsolódó termékek széles választékban

 

Nemcsak falhüvelyre vadászol? Böngéssz a rendelkezésre álló kategóriák között vagy ha konkrét terméket keresel, beírhatod a keresés mezőbe is.

Mi, a Mentoolnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az oldalunkon elérhető információk hasznosak és naprakészek legyenek. Ha mégsem tudsz dönteni, kérdéseiddel (pl. vásárlás, szállítási módok, regisztráció, …) bátran fordulj hozzánk!

Adatok
Füstcső átmérő
150 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!