160 falhüvely dupla falú
Dupla falú falhüvely 160mm
5 384 Ft 
4 038 Ft

Dupla falú falhüvely 160mm

5 384 Ft/darab 
4 038 Ft/darab
25
Kezdete: 2024.06.28   Vége: 2024.07.28
Megtakarítás 1 346 Ft
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.07.23
5 384 Ft/darab 
4 038 Ft/darab
25
Kezdete: 2024.06.28   Vége: 2024.07.28
Megtakarítás 1 346 Ft
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.07.23
Saját raktárról, azonnal
1 darab

Figyelem! Találós kérdés következik: Mi lehet jobb a kéményt és a fűtőberendezést összekötő falhüvelynél? A válasz: a duplafalú falhüvely! Miért? Mert kialakításának köszönhetően szilárdabban és még biztonságosabban köti össze a füstcsövet a kéménnyel. Válaszd ezt a 16 cm átmérőjű változatot a biztos bekötéshez! 

Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Erre is szükséged lehet
Részletek

Dupla falú falhüvely 160 mm átmérővel

 

A falhüvely a tüzelőberendezésből érkező füstelvezető cső és a kémény csatlakozását oldja meg biztonságosan. Feladata a füst és egyéb égéstermékek áramlásának fenntartása és a szobába való szivárgás kizárása. Ebből következik, hogy az ideális falhüvely hőálló, s pontosan illeszkedik a kályhából vagy kandallóból érkező füstcsőhöz.

 

Dupla falú acél bekötő cső

 

A kínálatunkban szereplő duplafalú termék kiemelkedik a hasonló termékek közül. Duplafalú kialakítása ugyanis biztosabb, erősebb csatlakozás lehetőségét rejti. A kályha felől érkező füstcső a két fal közötti résbe ül bele a kályhacső, így vásárlóink véleménye alapjén a szimpla falhüvelhyez képest szilárdabb tartást biztosít.

 

Duplafalú füstcső adatok:

anyag: hőálló acél

átmérő: 160 mm (16 cm)

 

Füstcsövek és kapcsolódó termékek széles választékban

 

Nemcsak falhüvelyre vadászol? Böngéssz a rendelkezésre álló kategóriák között vagy ha konkrét terméket keresel, beírhatod a keresés mezőbe is.

Mi, a Mentoolnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az oldalunkon elérhető információk hasznosak és naprakészek legyenek. Ha mégsem tudsz dönteni, kérdéseiddel (pl. vásárlás, szállítási módok, regisztráció, …) bátran fordulj hozzánk!


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Füstcső átmérő:
160 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!