Fehér kályhacsövek

Mit is csinál pontosan a füstcső? Először is összeköti a sparlehtet, kiskályhát, tatűzhelyet vagy kiskandallót a füst elvezetését és kivezetését szolgáló kéménnyel. Eközben elvezeti a hő egy részét, amely további melegítést és hőleadást is lehetővé tesz. Egyes fűtőberendezések esetében ezt ki lehet egészíteni hőfokozó hődobokkal is a még jobb hőhasznosítás elérése érdekében. Eközben a folyamat közben nem csak az a lényeg, hogy a füst távozzon a kéményen keresztül, hanem az is, hogy más helyeken ne kerüljön be beltereinkbe, ne ömöljön vissza lakóhelyiségeinkbe. Ezeknek a szerepeknek csak egy rendszeresen karbantartott fűtőberendezés és füstcső rendszer tud megfelelni. A folyamatos karbantartás részét képezi az új idomok, elemek megvásárlása és cseréje is, amennyiben szükséges. Ha nálad most jött el ennek az ideje, akkor cselekedj, rendelj online boltunkból házhozszállítással, vagy akár PostaPontos átvétellel is! 


6termék16

Nem tudod, hogy milyen fűtőberendezéshez szükséges fehér füstcsövet vásárolnod? Akkor biztos, hogy a feketék között kell keresgélned! A kissparhelt és a tatűzhely klasszikus formáit ezek a gyermekkorunkból is jól ismert, fehér színű füstcső kiegészítők is adják. Idézd fel velünk régóta őrizgetett emlékeidet ezekkel a 120 cm átmérőjű 80 cm hosszű zománcozott füstcső változatokkal!

Raktáron: 3 szál
4 433 Ft/szál
szál

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 105 mm átmérőjű, 80 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron: 1 szál
5 053 Ft/szál
szál

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 105 mm átmérőjű, 40 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron: 2 szál
3 562 Ft/szál
szál

Nem tudod, hogy milyen fűtőberendezéshez szükséges fehér füstcsövet vásárolnod? Akkor biztos, hogy a feketék között kell keresgélned! A kissparhelt és a tatűzhely klasszikus formáit ezek a gyermekkorunkból is jól ismert, fehér színű füstcső kiegészítők is adják. Idézd fel velünk régóta őrizgetett emlékeidet ezekkel a 120 cm átmérőjű 50 cm hosszű zománcozott füstcső változatokkal!

Raktáron: 1 darab
2 955 Ft/darab
darab

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 120 mm átmérőjű, 25 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron: 1 szál
2 149 Ft/szál
szál

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 120 mm átmérőjű, 40 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron: 3 szál
3 021 Ft/szál
szál