Vastagfalú füstcső szűkítők

A vastagfalú füstcső szűkítő idomok, ahogy nevük is mutatja vastagabb, 2 mm-es acéllemezből készült idomok. Feladatuk ugyan az, mint bármely más szűkítő elemé, azaz különböző átmérőjű füstcső fajtákat tudunk velük összekötni egy lépésben. A nevükben szereplő két szám mutatja meg, hogy milyen kimenetekhez kapcsolhatjuk őket és ennek köszönhetően milyen mértékben tudják lecsökkenteni a füstcső idomok keresztmetszetét. Használhatjuk őket kandallók, kazánok és kályhák füstelvezetési rendszereinek kiépítéséhez vagy felújításához is! 


4termék14

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 130mm-ről 120 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

Raktáron: 1 darab
10 929 Ft/darab
darab

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 160 mm-ről 150 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

Raktáron: 2 darab
10 929 Ft/darab
darab

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 150 mm-ről 130 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

Raktáron: 1 darab
10 929 Ft/darab
darab

Túl nagy az átmérője a füstcsőnek, amit vásároltál? Segítségre van szükséged az átmérő különbség áthidalásához? Akkor neked valószínűleg egy füstcső szűkítő idomra van szükséged. Ezzel a vastag falú füstcső szűkítővel egyszerűen, gyorsan és a teljes fűtésrendszer lecserélése nélkül megoldódhat a problémád. A füstcső szűkítő lehetővé teszi két különböző rendszerelem gond nélküli egymáshoz csatlakozását. 150 mm-ről 120 mm-re szűkítenél? Akkor ez a te terméked!

10 458 Ft/darab
Nincs raktáron