Fehér kályhacső könyökök

Gázüzemű fűtőberendezéseidhez lehetséges, hogy nehezen találsz füstcsövet vagy idomot. A nagy hidegek és az erős fagyok előtt viszont ezeket is muszáj felújítani, korszerűsíteni, kitakarítani. Ezekhez a fűtőberendezésekhez általában kisebb átmérőjű füstcsövek és kiegészítők felelnek meg, mint a fatüzelésű, vagy egyéb szilárd fűtőanyaggal működő berendezés esetében. Ezekhez a kisebb kimenetű  A fehér színű kályhacső könyökök megvásárolhatóak online boltunkban 105 mm-es és 120 mm-es átmérővel is!


2termék12

Biztonságosan szeretnéd elvezetni a kandallóból vagy a kályhából a fűtésnél keletkezett égésterméket? Egy füstcső könyökre van szükséged? Jól döntesz, ha megrendeled ezt a nagyszerű fehér füstcső könyököt, ami zománcozott és 120 milliméter átmérőjű. Ez a stabil füstcső könyök megoldja a kívánt feladatot, hogy biztonságban légy otthonodban!

Raktáron (2 darab)
2 879 Ft/darab

Szilárd tüzelésű fűtőberendezések égéstermékeinek elvezetésére alkalmas füstcsövek kiegészítőjeként használható 105 mm átmérőjű fehér, szinterezett füstcső könyök.

Raktáron (1 darab)
4 701 Ft/darab