Kéményseprő kefék

Kémény tisztító kefe

A kéménytisztítás és karbantartás nem csak a kéményseprő feladata! Ahhoz, hogy fűtőberendezéseink működése megfelelő legyen és hosszú távon balesetmentesen, biztonságosan működhessenek a kötelező karbantartásokon kívül nekünk is figyelmet kell fordítanunk tisztításukra, a lerakódott anyagok eltávolítására! Ehhez különböző kéménytisztító kefe változatokat szerezhetsz be többféle méretben, online!

Kéményseprő kefék

A különböző kéményseprő és kéménytisztító kefék többféle méretben és kialakításban is megtalálhatóak online barkácsboltunk kínálatában.

Amennyiben egyáltalán nincs még otthon semmilyen ilyen célra alkalmas eszköz, úgy meg tudod rendelni teljes szettben is a szükséges kéménytisztító eszközödet, de vásárolhatsz csak kéménykefe szárat is, amelyek a csavaros végeknek köszönhetően egymásba is toldhatóak.


Kémény tisztító kefe?
Komplett kéményseprő kefék - rugós fejek - kéménykefe szárak - forrcsőkefék

A kéményben lévő keményebb lerakódások eltávolításához kéménykotró fejek is szükségesek lehetnek. Ezeket négytéglás és hattéglás kéményekhez is megtalálhatod, így már gondolkoznod sem kell, hogy megfelelő lesz-e a méret.

A forrcsőkefék a füstcsövek, hődobok és hőfokozók csöveinek, kisebb alkatrészeinek megtisztításához lesz segítségedre. Ezekkel a kisebb átmérőjű fejekkel olyan helyekre is beférhetsz és hozzáférhetsz, amelyekhez a klasszikus kéménykefék nem férnek be.

Ha a termékek között megtaláltad a számodra megfelelőt, helyezd a talicskába és rendeld meg néhány kattintással!


Raktárról megrendelhető termékek

A fűtésszerelés kategória alatt megtalálhatod a különböző füstcsövek és kiegészítő kategóriák besorolásait is. Kattints mindig a megfelelő, számodra releváns tartalomra, hogy eljuthass a keresett termékekhez.

Válogatás közben oldalunkon minden esetben jól láthatod, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle. Bizonyos esetekben a mennyiségek eltérhetnek, vagy nem nem biztos, hogy egy hosszban tudjuk biztosítani a termék kiszállítását. Ezekben az esetekben amint lehetőségünk van rá értesítjük megrendelőinket a lehetőségekről, további tudnivalókról.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak. Hosszabb idejű készlethiány esetén is igyekszünk mindig a lehető leggyorsabb és legpontosabb információk birtokába kerülni és eljuttatni azokat vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is.

Csontfűrészlap

A fűrészek, mint szerszámok mindenki háztartásában előfordulnak, manapság pedig már a legkülönbözőbb változatokban és funkciókkal elérhetőek a boltok polcain. A legtöbb fűrész nevében benne van felhasználásának módja is, így biztos, hogy jó döntést tudunk hozni választáskor.

Vásárolhatunk fűrészt ytong téglák vágásához, fémek vágásához és természetesen faanyagok fűrészeléséhez is. Az egyik, speciálisan kiképzett fűrésztípus azonban nem biztos, hogy minenkinek egyértelmű mire is használható fel, akár a mindennapokban. Ez a csontfűrész.

A csontfűrész a húsdarabok és csontok vágásához, darabolásához és kikészítéséhez készült különleges vágóéllel ellátott termék. Használhatod őket fagyasztott halakhoz, de bármilyen egyéb kemény élelmiszerhez is. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több olyan munkaterület is van, ahol elengedhetetlen az alkalmazása. 


Csontfűrész vadászoknak

A csontfűrészek nem csak éttermeknek, bölléreknek és egyéb, állatokkal foglalkozó egységeknek lehetnek eléngedhetetlenek. Jó hasznát vehetik a vadászok, a halászok és a nyersetetést preferáló kutyatartók, menhelyek, kutyapanziók is.

A csontfűrészek elengedhetetlen kiegészítője a rozsdamentes acélból készült csontfűrész lap is, amelyet a csontfűrésszel együtt és külön is megrendelhetsz online barkácsboltunkból. 

A kategóriák között válogatva jött veled szembe ez a csontfűrész kategória? Akár most szeretnéd megrendelni, akár a jövőbeli terveid között szerepel a beszerzése megéri regisztrált vásárlóként saját fiókot létrehoznod. Itt elmentheted a kedvenceid közé a termékeket, vásárlásaidat nyomon tudod követni.

Minden jog fenntartva! (2021)

#linkek #copyright #dick #pilana csontvágó #rendezés #termék #kft #rozsdamentes #rendezés

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása érdekében cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#150 mm-es #kéményseprő kefék #cikkszám #kft #mail #jelszó #kosár #üres #jelenleg #kefe #termékek #140 mm es #kéménytisztító kefe #kéménytisztító kefe #alapján #kosárba helyezés helyett tedd a talicskába #a talicska az új kosár #fizetési #mail #kérjük #első #jelenleg #150