Kéménykefe szárak

Minden kémény más és éppen ezért minden kémény egyedi igénylést igényel! A füstcsövek és kiegészítők között válogatva felmerülhet bennünk a kérdés, hogy biztosan szükségünk van-e ennyi fűtéshez szükséges idomra, takarító eszközre? Nem túlzunk, ha azt mondjuk, az életünk múlhat rajta! A megfelelő tisztítás és karbantartás a fűtőberendezések élettartamát és biztonságos működését is meghosszabítja és garantálja, ráadásul nem kell azon aggódnunk folyamatosan, hogy mikor dugul el egy idom vagy mikor jön vissza a füst lakóterünkbe. Ha rendelkezel már a kéményed átmérőjéhez megfelelő méretű kefével, akkor elegendő csak egy kellő hosszúságú kéménykefe szárat beszerezned! Válogass kedvedre!


4termék14

A 8 méteres M10-es végekkel ellátott szárra szinte bármely tisztító- vagy kotrófej csatlakoztatható. Akárki akármit mond: igenis, a méret a lényeg! A jó kéménykefe szárnál legalábbis biztosan, mert csak akkor tudod érdemben használni, ha a kémény hosszúságának megfelelő darabot választod. 

Raktáron: 6 darab
7 624 Ft/darab
darab

Akárki akármit mond: igenis, a méret a lényeg! A jó kéménykefe szárnál legalábbis biztosan, mert csak akkor tudod érdemben használni, ha a kémény hosszúságának megfelelő darabot választod. A 6 méteres M10-es végekkel ellátott szárra szinte bármely tisztító- vagy kotrófej csatlakoztatható.

Raktáron: 4 darab
5 723 Ft/darab
darab

Akárki akármit mond: igenis, a méret a lényeg! A jó kéménykefe szárnál legalábbis biztosan, mert csak akkor tudod érdemben használni, ha a kémény hosszúságának megfelelő darabot választod. A 4 méteres M10-es végekkel ellátott szárra szinte bármely tisztító- vagy kotrófej csatlakoztatható.

Raktáron: 5 darab
4 248 Ft/darab
darab

Akárki akármit mond: igenis, a méret a lényeg! A jó kéménykefe szárnál legalábbis biztosan, mert csak akkor tudod érdemben használni, ha a kémény hosszúságának megfelelő darabot választod. A 10 méteres M10-es végekkel ellátott szárra szinte bármely tisztító- vagy kotrófej csatlakoztatható.

Raktáron: 5 darab
9 534 Ft/darab
darab