Kéményseprő kefe szár 10m
Kémény tisztító kefe szár 10m
6 417 Ft/darab

Kémény tisztító kefe szár 10m

Kéményseprő kefe szár 10m
Kéményseprő kefe szár 10m
Kéményseprő kefe szár 10m

Akárki akármit mond: igenis, a méret a lényeg! A jó kéménykefe szárnál legalábbis biztosan, mert csak akkor tudod érdemben használni, ha a kémény hosszúságának megfelelő darabot választod. A 10 méteres M10-es végekkel ellátott szárra szinte bármely tisztító- vagy kotrófej csatlakoztatható.

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-8 munkanap
Rendelhető
6 417 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 320,9 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Kéményseprő kefe szár

 

A kéménytisztítás elengedhetetlen feladata a szilárd tüzelőberendezést üzemeltető háztartásoknak. A szakember által végzett kéményellenőrzés mellett jó, ha van otthon néhány nélkülözhetetlen termék. Mint a kémény kefe szár, kefe fej, melyek az időről-időre szükséges tisztító munkák elvégzésében lesznek a segítségünkre.

 

Kéménytisztító kefe szár – 10 méteres

 

Ha kéménykefe szár vásárlásán gondolkodunk, a következő kérdéseket érdemes átgondolnunk: Milyen hosszú a kémény, amit tisztítani szeretnénk? Ez az első és legfontosabb információ, mert a szárak különböző méretben kaphatóak. A könnyű kezelhetőség érdekében válasszuk az ideális méretet.

Fontos az is, hogy milyen anyagból készült a kefeszár. A kínálatunkban szereplő termék erős acélhuzalból készül, mely strapabíró és időtálló használatot ígér.  

A kéménytisztító kefe m10-es végekkel van ellátva, ez lehetővé teszi különböző tolószár, kefe- vagy kotró fej csatlakoztatását is.

 

Kéménytisztító termékek széles választékban

 

Webáruházunkban nemcsak a kéménytisztítási feladatokhoz ajánlunk minőségi eszközöket. Válogatott termékeink között füstcsövek és kiegészítők tárházával is találkozhatsz.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek