Komplett kéménykefék

A kéménytisztítás és karbantartás nem csak a kéményseprő feladata! Már te is hozzájárulhatsz otthonod biztonságos fűtésszezonjához, ne bízd a véletlenre! Ha nem szeretnéd külön, személyre szabottan magadnak összeválogatni a kefe fejeket és a szárakat, hanem általános feladatokhoz, tisztításokhoz keresel megfelelő társakat, akkor a komlett, készre szerelt kéménykefék lesznek számodra a legmegfelelőbbek. Vásárold meg online új kéménytisztító kefédet egyszerűen! Nem kell aggódnod, csak válaszd ki, hogy milyen hosszú szárra van szükséged a kémény tisztításához és már teheted is a talicskába a kiválasztott terméket! 


5termék15

Hatoljunk a dolgok mélyére! – Nemcsak a pszichológusok jelmondata ez, hiszen a kéményseprők is ugyanezt teszik. A kéménytisztító kefe 10 méteres szárral abban segít, hogy a kémény tiszta, átjárható és ezáltal biztonságos legyen.

Raktáron (5 darab)
4 155 Ft/darab

Hatoljunk a dolgok mélyére! – Nemcsak a pszichológusok jelmondata ez, hiszen a kéményseprők is ugyanezt teszik. A kéménytisztító kefe 5 méteres szárral abban segít, hogy a kémény tiszta, átjárható és ezáltal biztonságos legyen.

Raktáron (3 darab)
2 948 Ft/darab

Talán Te is tudod, hogy három dolog keserítheti meg egy ház életét: a beázás, a házsártos feleség és a füst. Ha az első kettő nincs a házadban törekedj arra, hogy a harmadik se legyen jelen! Ezzel a termékkel biztosan nem lesznek füst gondjaid, mert segíteni fog a kémény szükséges takarításában.

Raktáron (3 darab)
5 315 Ft/darab

Néha a kevesebb több! Nem biztos, hogy 5-6-8 vagy 10 méteres füstcső tisztítő kefe hosszra van szükséged! Éppen ezért kínálatunkban elérhető a 1,5 méter hosszú szárral gyártott kéménykefe is! A kéménytisztító kefe neked is segítségedre lesz abban, hogy a kémény tiszta, átjárható és ezáltal biztonságos legyen.

Raktáron (2 darab)
1 735 Ft/darab

Hatoljunk a dolgok mélyére! – Nemcsak a pszichológusok jelmondata ez, hiszen a kéményseprők is ugyanezt teszik. A kéménytisztító kefe 8 méteres szárral abban segít, hogy a kémény tiszta, átjárható és ezáltal biztonságos legyen.

Raktáron (7 darab)
5 002 Ft/darab