Rugós kémyényseprő kefe fejek

Nem láttál még ilyen kéménykefét? Akkor még idejében megéri megismerned ezeket a kéménykotró néven is emlegetett kis szerkezeteket. A hagyományos kéményseprő kefékhez képest ezek a rugós, hegesztett acélvázra felhajtott rugóacélból készült termékek gyors és megbízható megoldást fognak jelenteni számodra négytéglás és hattéglás kémények esetében is! Eltávolíthatod velük a szennyeződéseket és lerakódásokat a füst elvezető rendszer belső felületiről! 


3termék13

Négytéglás kéménykefe fej

Ez az acél, rugós kémény tisztító kefe fej kell Neked, ha biztonságos fűtésszezont szeretnél! A rugalmas és bivalyerős fej megtisztítja a lerakódásokat a füstelvezető és hőelvezető cső belső faláról, így biztosítva a zavartalan működést. Négytéglás kéményekhez a legjobb választás!

Raktáron: 7 darab
1 222 Ft/darab
darab

Az igazi rugós kéménytisztító nagyágyú! 200 mm-es átmérő! Ez az acél, rugós kémény tisztító kefe fej kell Neked, ha biztonságos fűtésszezont szeretnél! A rugalmas és bivalyerős fej megtisztítja a lerakódásokat a füstelvezető és hőelvezető cső belső faláról, így biztosítva a zavartalan működést.

Raktáron: 9 darab
1 922 Ft/darab
darab

Hattéglás kéménykefe fej

Ez az acél, rugós kémény tisztító kefe fej kell Neked, ha biztonságos fűtésszezont szeretnél! A rugalmas és bivalyerős fej megtisztítja a lerakódásokat a füstelvezető és hőelvezető cső belső faláról, így biztosítva a zavartalan működést. Hattéglás kéményekhez a legjobb választás!

Raktáron: 4 darab
1 555 Ft/darab
darab