Koromtalanítók

Mi is az a korom és miért kell eltávolítanunk, megszüntetnünk? Elektromos fűtés vagy távfűtés használatakor biztos, hogy nem fogunk találkozni a koromnak az egészséget károsító változataival, bár az utcákon haladva a belső égésű motorok használatával ez is szép számmal távozik a levegőbe. Amennyiben azonban szilárd tüzelésű fűtőberendezés látja el otthonunk melegítését biztos, hogy nem csak találkozunk a korommal, de mindenképpen szükséges az eltávolítására is felkészülnünk! Ehhez a legjobb választás a koromtalanító por, koromtalanítók használata!Koromtalanítók

A korom az a fekete színű, por állagú, szilárd halmazállapotban létező anyag, aminek legnagyobb részét szén teszi ki. A kormot nem csak otthonainkban termeljük, de a gumiipari felhasználásának köszönhetően ipari előállítására is szükség van. Nagy különbség van azonban az ipari és a háztartási korom között.

Az ipari kormot ellenőrzött körülmények között hozzák létre, szinte teljesen tiszta szénből, éppen ezért egészségkárosító hatása sokkal kisebb, egyes esetekben nincs is. Az egészségkárosító hatást a koromhoz kapcsolódó szennyeződések mennyisége is meghatározza, megváltoztathatja.

Az a korom tehát, ami nem kívánt égéstermékként keletkezik tüzelőberendezéseink belsejében az égési folyamat során egyáltalán nem ártalmatlan. A korom eltávolításának, a lerakódások eltüntetésének többféle módszere is létezik. A mechanikai, azaz kefékkel történő lerakódás eltávolítás mellett a koromtalanító termék változatok is nagy segítségünkre lehetnek.


Koromtalanító por

A koromtalanító por terméket használhatod kazán, kandalló, vagy szinte bármilyen szilárd tüzelésű fűtőberendezés esetén, többek között fa és szén tüzelésű kazán használatakor is.

De hogy pontosan mit csinál a koromtalanító por az égéstérben?

  • meggátolja az égés során keletkező szennyező anyagok lerakódását nem csak a tűztérben, de a füstjáratokban és a kéményben is
  • könnyebben tisztíthatóvá teszi a belső tereket
  • láthatatlan védőréteget képez a fűtőberendezések falán, az adalékanyag nem károsítja a füstcsöveket és hozzájuk csatlakoztatott kiegészítőket
  • nem marad el nem égett anyag, a salak laza szerkezetűvé válik
  • már 5-10 nap használat után érezhetjük a különbséget

 

A koromtalanító por csomag tartalma 1 kg termék.


Raktárról megrendelhető termékek

A fűtésszerelés kategória alatt megtalálhatod a különböző füstcsövek és kiegészítő kategóriák besorolásait is. Kattints mindig a megfelelő, számodra releváns tartalomra, hogy eljuthass a keresett termékekhez.

Válogatás közben oldalunkon minden esetben jól láthatod, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle. Bizonyos esetekben a mennyiségek eltérhetnek, vagy nem nem biztos, hogy egy hosszban tudjuk biztosítani a termék kiszállítását. Ezekben az esetekben amint lehetőségünk van rá értesítjük megrendelőinket a lehetőségekről, további tudnivalókról.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak. Hosszabb idejű készlethiány esetén is igyekszünk mindig a lehető leggyorsabb és legpontosabb információk birtokába kerülni és eljuttatni azokat vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása érdekében cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#legyen hétfő, szombat vagy vasárnap, mi mindig nyitva vagyunk, online #magyar nyelvű ügyfélszolgálat segíti a vásárlás folyamatát #Önnek #használja #üres#mail #kosár #cikkszám #csomag #szállítási idő #szállítási díj #jelenleg #vasárnap #2021 #kérjük #használja #használati #kosár #fizetési #terméket #eltérhetnek #során #kandalló #szén #termékek #csomag #mennyiség #koromtalanítók #koromtalanító por #szállítási díj #csomag #eltérhetnek #termékek