Égésjavító koromtalanító 1kg KONIX
Égésjavító és koromtalanító KONIX 1kg
859 Ft/csomag

Égésjavító és koromtalanító KONIX 1kg

Égésjavító koromtalanító 1kg KONIX
Égésjavító koromtalanító 1kg KONIX

Füstölögsz, mert nem jól szelel a kémény, pedig most kormoltattál? Nem ég el rendesen a szilárd tüzelőanyag? Akkor Neked az égésjavító és koromtalanító hatású KONIX adalékanyagra van szükséged. Meggátolja a szennyező anyagok lerakódását és javítja a tüzelés hatásfokát. Próbáld ki Te is! 

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (283 csomag)
859 Ft/csomag
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft
Mennyiségi kedvezmény
20+  csomag
-10 %
773,1 Ft/csomag
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Égésjavító, koromtalanító KONIX 1 kg

 

Szereted a telet? A vakító fehérben pompázó tájat, a hóemberépítést, a szánkózást? Mindez csak úgy élvezhető igazán, ha otthon jó meleg szoba vár Rád! Minden szilárd tüzelésű fűtőberendezésekben, a füstjáratokban és a kéményben a folyamatos tisztítás mellett is lerakódásokat okoz az égés során keletkező korom, kátrány, kén, amitől jelentősen romlik az égés hatásfoka.

 

Viszlát lerakódott szennyeződések!

 

A KONIX megakadályozza a szennyező anyagok lerakódását, folyamatos adagolása pedig az égés során keletkező korom, kátrány, kén és egyéb szennyező anyagok által képzett plakkokat is segít fellazítani. A tűztérben, a füstjáratokban fellazult szennyeződéseket mechanikai úton el kell távolítani.

 

Ha rosszul ég a tüzelőanyag… KONIX égésjavító!

 

Az égésjavító használata nem csak az égés során keletkező korom és egyéb anyagok lerakódását gátolja a tűztérben, de jelentősen javítja az égés hatásfokát és a gyengébb minőségű szén égését is javítja.

 

Jó hír, hogy a KONIX adalékanyag bármely szilárd tüzelésű kályha, kazán, kandalló belsejében lévő tűztérben használható!

 

De mi lesz az égés során keletkező melléktermékekkel?

 

A KONIX 1kg égésjavító koromtalanító meggátolja az égés során keletkező korom, kén, kátrány lerakódását, így azok fehéres-szürke pernye formában a kémény füstjárataiban és koromzsákjában gyűlnek össze.

 

Az 1 kg kiszerelésű KONIX égésjavító koromtalanító termék használata

 

A koromtalanító égésjavító adalékanyag folyamatos használat mellett képes kifejteni a kívánt hatást. 5-10 nap használat után a tüzelőberendezés hatásfoka 3-5%-ot javul, így alkalmazásával spórolhatunk a tüzelőanyag árán. A bekerülési költsége így azonnal megtérül.

 

A koromtalanító terméket izzó szénre helyezzük, fatüzelés esetén vékony rétegben eloszlatva a tüzelőanyagra. Vásárlói visszajelzések alapján fontos, hogy jól eloszlatva helyezzük el a KONIX adalékanyagot, hogy ne csomósodjon, salakosodjon össze.

 

Fontos információk: Az adalékanyag használata nem helyettesíti a szakszerű kéményseprést!

Webáruházunkban mindig azt a darabszámot látod a termékek mellett, amennyi valóban van raktáron, így lesz rendelésed könnyű, pontos és átlátható. Böngéssz kedvedre a hasonló kategóriák között és rendelj egyszerűen, online!

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Anita - Mentool.hu
2021.09.06
Kedves László!

Köszönjük szépen visszajelzésed és értékelésed, igyekszünk mindig a leghamarabb feladni megrendelőinknek a kért termékeket! :)
Bízunk benne, hogy a jövőben is szívesen vásárolsz majd nálunk, további jó munkát kívánunk addig is!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Barassó László
2021.09.06
Másnap már meg is kaptam, köszönöm szépen!
Előnyök: -
Hátrányok: -