Fanyelű balták

A balták minden kertes háztartás alapvető kellékei. A beköltözékor nem csak a fazekakat, seprűket és bútorokat szükséges beszereznünk, hanem a kerti munkához nélkülözhetetlen szerszámokat is. Ezeknek, az akár mindennapi használati tárgyaknak a vásárlása előtt is jól tesszük azonban, ha körülnézünk a lehetőségek között. Nem mindegy, hogy mekkora a balta feje, hiszen az sem mindegy, hogy pontosan hányszor, milyen munkákra szeretnénk használni, illetve, hogy az erőnlétünkhöz melyik modell felel meg. Megrendelhetjük a legnagyobb, legprofibb baltát, ha nem fogjuk tudni használni, mert nem tudjuk megfelelően felemelni vagy lesújtani vele. A fanyelű balták kategória termékeit úgy válogattuk össze, hogy általánosságban szinte mindenki számára megfeleljenek. 


2termék12

Emlékszel a szegény favágó meséjére? Amikor a baltája beleesett a feneketlen tóba, akkor a tó szelleme megkereste azt neki? Nagy valószínűséggel egy hasonló balta lehetett az is, mint ez. Fanyelű volt és 800 grammos. Persze ez a balta, amit Neked kínálunk nem ütött – kopott és nincs kicsorbulva az éle. Rendeld meg még ma és használd akár holnap!

Raktáron (10 darab)
4 100 Ft/darab

Emlékszel a szegény favágó meséjére? Amikor a baltája beleesett a feneketlen tóba, akkor a tó szelleme megkereste azt neki? Nagy valószínűséggel egy hasonló balta lehetett az is, mint ez. Fanyelű volt és 600 grammos. Persze ez a balta, amit Neked kínálunk nem ütött – kopott és nincs kicsorbulva az éle. Rendeld meg még ma és használd akár holnap!

Raktáron (17 darab)
3 033 Ft/darab