Lapátok nyéllel

Új lapát vásárlásakor válaszd a nyelezett változatokat! Garantáltan jó méret, remek alapanyagok, sőt még szerelned és cipekedned sem kell! Oldalunkon láthatod a valós raktárkészletet is, így biztos, hogy nem fog meglepetésként érni a termékek elérhetősége! 


3termék13

Nyelezett, azaz nyéllel ellátott lemezlapát. A fából készült nyélhez egy 1 kg-os lemezlapát fejet csatoltunk, amelyet egyben vásárolhatsz most meg. Nem kell otthon összeszerelned, nem kell aggódni a nem megfelelő méret miatt, csak vásárold meg és használd, akár építkezéshez, akár a kerti munka során!

Raktáron: 3 darab
3 731 Ft/darab
darab

Nyelezett építőlapát kifejezetten építőipari és mezőgazdasági munkákhoz! A lapátot úgy alakították ki, hogy felső éle peremezéssel legyen ellátva. Ez a perem lehetővé teszi, hogy taposás hatására se sértse fel az éles rész a lábbelit. Mondj búcsút a felsértett, kilyukadt cipőtalpaknak ezzel a nyelezett építőlapáttal!

Raktáron: 7 darab
5 182 Ft/darab
darab

Nyelezett, azaz nyéllel ellátott lemezlapát. A fából készült nyélhez egy 0,9 kg-os lemezlapát fejet csatoltunk, amelyet egyben vásárolhatsz most meg. Nem kell otthon összeszerelned, nem kell aggódni a nem megfelelő méret miatt, csak vásárold meg és használd, akár építkezéshez, akár a kerti munka során!

3 620 Ft/darab
Nincs raktáron