Nyél kalapácshoz

Bizony valószínűleg te is hallottál már olyan esetről, amikor munka közben elszállt a kalapács feje! Ez a rossz nyéltől, vagy a rossz rögzítéstől is lehet. Ilyen esetekben nagy a valószínűsége, hogy az elrepülő kalapácsfej balesetet okoz, éppen ezért nem árt, hogy ha bizonyos időközönként felülvizsgálod kézi és kerti eszközeid állapotát. Rendeld meg különböző méretű kalapácsaidhoz a megfelelő méretű szerszámnyeleket, és óvd meg magad a kellemetlen balesetektől!


4termék14

90 cm hosszú, erős fából készült kalapácsnyél. Ellenőrizd te is kézi szerszámaid állapotát, és rendeld meg időben a szükséges nyeleket és kiegészítőket, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések! 

Raktáron: 5 darab
822 Ft/darab
darab

30 cm hosszú, erős fából készült kalapácsnyél. Ellenőrizd te is kézi szerszámaid állapotát, és rendeld meg időben a szükséges nyeleket és kiegészítőket, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések! 

Raktáron: 6 darab
319 Ft/darab
darab

37 cm hosszú, erős fából készült kalapácsnyél. Ellenőrizd te is kézi szerszámaid állapotát, és rendeld meg időben a szükséges nyeleket és kiegészítőket, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések! 

Raktáron: 4 darab
260 Ft/darab
darab

70 cm hosszú, erős fából készült kalapácsnyél. Ellenőrizd te is kézi szerszámaid állapotát, és rendeld meg időben a szükséges nyeleket és kiegészítőket, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések! 

Raktáron: 3 darab
935 Ft/darab
darab