Lapátfejek

Rendelj már meglévő lapátnyeledhez erős, fém lapátfejet több méretben, vagy állítsd össze magadnak a tökéletes lapát változatot kínálatunkban kapható lapátfej és lapátnyél változatokból! 
Nálunk minden vásárlásod után pontokat gyűjthetsz, amiket a későbbikebne bármikor felhasználhatsz! Nézd meg a pontos tudnivalókat!


4termék14

Klasszikus, zöld színű, fém konyhai szemeteslapát. Használd ne csak a konyhában, hanem akár az udvaron, a balkonon is az apróbb kerti hulladékok eltakarítására. Nem viszi el a szél, mint a műanyag változatokat, nem törik el, és színének köszönhetően bármikor könnyen megtalálod!

Raktáron: 7 darab
2 016 Ft/darab
darab

Nem kell megvenned a teljes lapátot, ha csak lapátfejre van szükséged! Válaszd 100-as, 1 kg-os, fém lapátfejünket, és végezd el vele könnyedén a kerti, mezőgazdasági vagy építőipari munkáidat! 

Raktáron: 3 darab
1 474 Ft/darab
darab

105-ös lapátfejre van szükséged? Magad állítanád össze otthon a lapátodat, amihez külön fejet és nyelet vásárolnál? Esetleg már van otthon lapátnyeled, csak a fejet szeretnéd pótolni? Rendeld meg online ezt a kiváló minőségű lemezlapátot, és vedd át rendelésedet a kiválasztott PostaPonton, vagy lakcímeden! 

Raktáron: 2 darab
1 533 Ft/darab
darab

0,9 kg-os lemezlapát fej, amely kiválóan alkalmas ömlesztett anyagok mozgatására, pakolására és emelésére! Válaszd hozzá a megfelelő lapátnyelet is! 

Raktáron: 11 darab
1 389 Ft/darab
darab