Balták üvegszálas nyéllel

Fa vagy üvegszálas nyele legyen a baltának? Te sem tudod eldönteni? Vegyük sorra az üvegszálas nyelek kedvező tulajdonságait. Először is az üvegszálas nyelek az anyag fizikai tulajdonságai alapján sokkal keményebb és ezáltal tartósabb is. Az üvegszálból készült szerszámnyelek jobban viselik a komolyabb igénybevételt, ráadásul nehezebben ártanak nekik az időjárási, környezeti hatások. Nem kell attól tartanunk, hogy a magas páratartalom, az eső vagy a hó miatt a nyél károsodik, rothadásnak indul, megszívja magát vagy elveszti a rugalmasságát a fagy miatt. Az üvegszál ezeken kívül jó ütéscsillapító tulajdonságokkal is rendelkezik, elnyeli az ütések által keltett rezgés egy részét, így kímélik a munkavégző kezét és karját. A nyél végén található csúszásgátló rész pedig segít, hogy a szerszám a kezedben biztosan tapadjon!


3termék13

Balta balta balta… Mondom BALTA! Ne csak mondogasd, ha éppen ezt keresed, ülj a számítógép elé és írd be a keresőbe, hogy Mentool.hu. Nálunk a fejszék és egyéb kerti szerszámok mellett meg fogod találni azt a baltát is, amire éppen szükséged van! Elfogyott a gyújtós és nincs otthon balta, amivel könnyedén készíthetsz? Tedd a talicskába ezt a remek szerszámot üvegszálas nyéllel!

Raktáron: 7 darab
2 880 Ft/darab
darab

Ne baltázd el! Hidd el, sokkal könnyebb és gyorsabb lesz a gyújtóskészítés, hogy ha egy erre a feladatra tökéletesen megfelelő, kiváló minőségű baltát választasz hozzá. Ha a 600 grammos változat kicsinek bizonyult munkádhoz, próbáld ki a nagyobb, 800 grammos baltánkat üvegszálas nyéllel. 

Raktáron: 5 darab
3 050 Ft/darab
darab

Elvesztél már a balták és fejszék birodalmában? Ne aggódj, mi mind a kettő típusból több fajtát is árulunk. Ha az üvegszálas markolatú felé hajlasz, akkor az Extol Prémium balta, amely ék és kalapács módjára is használható, lehet neked is a legjobb választás! Különleges alakú, többfunkciós kialakítású, teflon bevonatú fej és könnyen kezelhető, csupán 650 grammos súly. Ne keress tovább, ilyen szuper baltája biztos nincs a szomszédnak! Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Raktáron: 2 darab
6 014 Ft/darab
darab