2,5mmx350mm rutilos hegesztő elektróda 2,4kg - ESAB OK46.16

Vékony vagy közepes vastagságú lemezeket hegesztenél? Az ESAB OK 46.16-os hegesztő elektróda tökéletes választás. A hegesztett felületen szép varratot képez, salakja könnyen eltávolítható.

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap
Nincs raktáron
7 398 Ft/darab
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 369,9 Ft
Részletek

ESAB OK 46.16 rutilos elektróda

Mikor válasszunk rutilos elektródát? Ha egyszerűbb hegesztési feladatunk van, ha a hegesztendő lemezek vékonyak vagy középvastagok és ha a mechanikai tulajdonságok átlagosak.


Hegesztéstechnika biztonságosan

A rutil bevonatos elektróda használatával könnyű az ívgyújtás és az ív újragyújtása, minden pozícióban eredményesen alkalmazható. Előnye, hogy egyen- és váltakozó áramról is egyaránt használható. Finomcseppes anyagátmenet jellemző rá.


Rutil bevonatos hegesztő elektróda

Hegesztési feladataidhoz megbízható választás a rutil bevonatos elektróda. Használata könnyen elsajátítható, az ideális áramerősség egyszerűen beállítható és kis odafigyeléssel szép, egyenletes hegesztési felületet hozhatsz létre. A munka utáni maradvány salak eltávolítása sem okozhat gondot.


Miért éri meg a Mentool.hu online áruházban vásárolni?

Valós raktárkészletről vásárolhatsz. Mit is jelent ez? Azt, hogy nálunk csak akkor tudsz megvásárolni egy terméket, amennyiben az fizikálisan is megtalálható magyarországi raktárunk polcain. Oldalunkon a termékek neve mellett mindig jelezzük a rendelkezésünkre álló darabszámot, így nem érhet meglepetés. Ez gyorsabb összeszedést, számlázást és kiszállítást jelent neked!
Sőt! Van még egy szuper ajánlatunk is számodra! Abban az esetben, amennyiben 12:00-ig leadod megrendelésed, mi azt még aznap postázzuk számodra.*

Tözsvásárlói pontrendszerünkkel regisztrált vásárlóként minden megrendelésed után pontokat gyűjthetsz. Ezeket a pontokat kedvezményekre tudod beváltani későbbi megrendeléseidnél.

Online barkácsáruházunkat egy családias kisvállalkozásként emlegetjük mi is. Egy ténylegesen családi vállalkozásból indult, mára pedig további munkaerővel is bővült online bolt vagyunk. Ha mellettünk döntesz, akkor egy magyar kisvállalkozást támogatsz, a mi fejlődésünket segíted!

Hírlevél feliratkozás esetén elsőként értesülhetsz a legújabb akciókról és újdonságokról. Mindazonáltal hírlevél feliratkozóinknak időről időre speciális, csak a hírlevélből elérhető akciókkal is készülünk!

A 2021-es évtől szeretnénk kedveskedni azoknak a vásárlóinknak is, akik ajándékot keresnek barkácsolni szerető családtagjaiknak, ismerőseiknek. Oldalunkon már megtalálhatóak a plasztik ajándékkártyák, amelyeket az MPL futárszolgálatával kézbesítünk a kért címre, vagy előre fizetés esetén akár egyenes a megajándékozottnak is. A legkisebb összegtől találhatsz már nálunk ajándékkártyát, amit felhasználva azt vesz magának az ajándékozott, amit csak szeretne, amire igazán szüksége van. 

Segítünk! Elakadtál a vásárlásban? Többre lenne szükséged valamiből, mint ami rendelkezésünkre áll? Hívj minket a +3670/635-8665 -ös telefonszámon, vagy érdeklődj a webshop@mentool.hu e-mail címen és lehetőségeinkhez képest minél hamarabb igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat, megválaszolni a feltett kérdéseket.

*Ez alól kivételt képeznek azok a megrendelések, amelyek hosszuknál, vagy a termékek sokféleségének okán több, mint 1 óra alatt készíthetőek csak össze és 11 óra után kerültek leadásra.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek